| Mariof123mariooo a întrebat:

Hey. Aș vrea să mă angajez ca, curier glovo. Însă am câteva întrebări, pentru cei care ați lucrat acolo sau cei care știți.
1. Comenzile pe care trebuie sa le livrezi, primești bani sa la plătești? Sau trebuie de la tine?
2. Cam câți bani se ia pe săptămână pe 4 ore lucrate pe zi? ( Part time)
3. Biciclete poți sa închiriezi de la firma la care lucrezi?
Așteapt răspunsurile voastre. Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| MIulia1997 a răspuns:

Super că te gândești să te angajezi ca curier Glovo! Pot să-ți răspund punctual, pe baza a ceea ce știu și din experiența altor curieri:

1. Cumperi comenzile din banii tăi?

Nu.
Comenzile de la restaurante sunt deja plătite de client prin aplicație. Tu doar le preiei și le livrezi.

Excepție: uneori sunt comenzi de tip „Plătește cu bani la livrare" (cash on delivery), dar în cazul ăla:

Clientul îți dă banii când ajungi. Dacă trebuie să plătești în avans (foarte rar), ți se returnează banii prin aplicație sau ți se compensează în următoarea plată. 2. Câți bani se pot face part-time (4h/zi)?

Depinde de oraș, dar în medie:

Pe 4 ore pe zi, 5 zile pe săptămână, poți face între 600 – 1000 lei/săptămână. În orașele mari (București, Cluj, Timișoara), veniturile sunt mai mari. Sunt bonusuri dacă livrezi la ore de vârf sau în condiții meteo grele. Plata e pe livrare (de ex., 10 – 15 lei/livrare), nu pe oră. 3. Poți închiria bicicletă?

Glovo nu oferă biciclete direct. Dar:

În unele orașe, există firme partenere sau comunități care închiriază biciclete pentru livratori. De exemplu, firme gen Urban Mobility sau comunități pe Facebook unde poți închiria lunar/pe zi.

0 răspunsuri: