Daca ar exista asa ceva, toti am sta pe net si am face bani, dar uite ca nu exista.
Iar pe site-urile profesionale nu poti merge, ca nu esti profesionist ca sa poti lua proiecte serioase si nici aia nu fac milioane, doar cateva zeci ori sute de dolari.
Din pacate, cu joaca pe computer, nu poti castiga nimic.
Vad ca, de anul trecut tot pui intrebari despre asta pe forum si ma intreb, oare nu te-ai lamurit inca, ca nu exista asa ceva pentru novici?
Cel mai sigur la varsta ta, este sa faci ceva munca fizica pe acasa, pe la bunici, pe la vecini si asa castigi ceva de buzunar.
Eu încerc să mă dezvolt în paralel în mai multe domenii, însă nu cred că încurcă să mă interesez dacă sunt valabile anumite oferte.
Atât timp cât sunt încă la liceu, mă mai interesez despre așa ceva.
Când voi trece la studiile superioase, desigur că mă voi baza doar pe aptitudini profesionale.
Ideea sa te dezvolti in "multe domenii" este total gresita, pentru ca nu vei sti niciodata ceva foarte bine, vei avea doar ideea ce se intampla in multe, fara pic de aprofundare si fara sanse sa faci ceva serios vreodata, in vreun domeniu.
Trebuie sa te gandesti foarte bine ce talent ai si ce aptitudini ai, ca sa-ti alegi un singur domeniu, ca pe viitor sa poti sa-l aprofundezi, sa-l inveti si sa faci o profesie din el.
Se pare ca parintii tai nu te prea ajuta sa te orientezi la ceea ce ai tu de fapt nevoie si asta este rau, pentru ca bazbai prin intineric si ajungi la varsta adulta, cand habar nu ai ce vei face in viata.
Studiile superioare sunt recomandate cand ai ambitie sa ajungi in pozitii inalte, in diverse domenii si esti dispus sa studiezi cu toata constiinciozitatea.
Studiile superioare din ziua de azi (facultatea de exemplu) nu-ti ofera un loc de munca, aia tot treaba ta va fi la sfarsit de facultate, sa-ti cauti singur loc de munca, uneori fiind mult mai greu decat pentru unul fara facultate, ca nu ies pe piata lunar, posturi de ingineri, doctori, avocati samd.
Am cunoștințe medii în limbajele de programare C/C++
Cunosc rusa, engleza
Sunt muzicant
Imi pare rau sa-ti daram castelele de nisip, dar cunostintele medii intr-un limbaj de programare este nul. Nu te baga in seama daca nu esti foarte bun, mai ales, daca vrei de munca in domeniul ala.
Poti in schimb sa ajuti voluntar prietenii tai, sa inteleaga acel sistem, dar mai departe de asta, nu ai cum sa ajungi.
Cu rusa si engleza, fiind adolescent, iarasi nu ajuta...ca nu poti profesa ca translator si nici publica lucrari traduse.
Ca muzician, poate daca te inscrii la vreun club sau cenaclu muzical, ai avea o sansa sa faci ceva, daca ai talent si esti foarte bun, participand la concursuri si castigand premii.