Daca fata are nevoie urgent de ceva anume(in afara de droguri sau intrerupere de sarcina)... poti face o cheta printre colegi, prieteni, ...cu conditia sa le spui pentru ce enume se strange suma.Altfel risti ca la o adevarata nevoie de prieteni...sa-ti intoarca spatele.
Alta varianta ar fi sa-si gaseasca ceva de munca dupa ore, sau sa lucreze ceva manual pentru a urma a le vinde.
Daca e o problema pe termen lung, inscrierea la avon sau oriflame ar rezolva oarecum problema.nu se castiga mult, dar e oricum banutul ei. daca e urgent, fa o cheta printre colegi, si ai grija cum ii oferi banii sa n-o ranesti
Eu stiu dar nimeni nu o ajuta iar bunici ei nu au bani si sunt plini de datorii.Eu as vrea sa o ajut si nu merg la produs cu a zis acel needucat ca eu nu sunt fata de asa ceva
Bai ce dracu aveti cu produsul? eu si nici ea nu facem asa ceva dar mai bine omorati-va voi asa salvati omenirea
Suna la Provident.Am auzit ca fac imprumuturi de bani.Vezi pe la televizor sau intreaba.
Pentru ce asa urgenta?
ii trebuie o doza?
sa ceara la parinti, indiferent unde ar fi ei!
nevoia strigenta de bani, ascunde ceva necurat
Da? Ce vrea, sa iasa la Bamboo?
Poate sa faca videochat, sau sa publice un anunt pe Anuntul.ro, la Matrimoniale.
Pai depinde cat ii trebuie si pentru ce.
daca nu are nevoie de o suma foarte mare atunci incearca sa ii imprumuti tu, sau daca nu puteti sa faceti ceva ca sa ii castigati-de pilda daca aveti talent la desen, sau la muzica...nu stiu:-|sau puteti vinde ceva
dar depinde pentru ce are nevoie de ei!