| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume, am avut parte de o întâmplare la alimentara de am scăpat sticla de bere pe jos și am spart-o și am făcut mizerie. Stăteam la coada și la casa de marcat era un bărbat care era manevrat ca o păpușa de către soția care dădea ordine la telefon (tiparul CLAR de SCLAVUL SOTIEI), bărbatul era nedumerit ce sa mai cumpere și vânzătoarea ii explica despre mezeluri, soției nu ii convenea ce zicea vanzatorea, oamenii de la coada au devenit nervoși, iar vânzătoarea i-a smuls telefonul din mana bărbatului și a urlat așa tare de aproape era sa leșine și a zis " mișcă-ti fa fundul aici la magazin și nu mai da ordine aiurea prin telefon, cine te crezi tu sa trimiți pe altul la cumpărături ca ești puturoasa și mai faci figuri? nu iti este rușine, stai acasă la caldura cu fundul pe scaun și încurci lumea aici la magazin, măgăriță ce ești!" În acel moment dragii mei, am scăpat berea pe jos, iar SCLAVUL SOTIEI s-a rușinat și a fugit din alimentara. Femeia de serviciu nu era la lucru așa ca a trebuit sa șterg eu mizeria pe care am făcut-o.
Cum ati reacționa dacă ati fi amatori la o asemenea scena?

Răspuns Câştigător
| Fatamuntilor a răspuns:

Pe mine m-a uimit vanzatoarei! Cred ca e amanta barbatului din povestea ta!

2 răspunsuri:
| blackann a răspuns:

Cred ca vanzatoarea voia sa il babardească pe client.

| MihaitzaItza a răspuns:

Ii dadeam lui berea sa o bea.