| DenX5400342 a întrebat:

Hey lume. Am fost cu steaua azi și am făcut 170 de lei. Ma gândeam ca mâine sa cumpăr din piață tricouri adidas și nike fake, cu 25 de lei și sa vând pe olx. Merge oare?

10 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Pustii s-au facut afaceristi.
Cine cumpara tricouri fake incat sa faci si profit?
Dar imi place mentalitatea ta de evreu, o inteleg si am aplicat-o si eu in trecut, dar nu cu lucruri de 25 de lei, insa totul are un inceput big grin

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Slabe șanse pe olx. lumea nu are bani, si cine are bani este deja in vacanță pana după 7 ianuarie, nu stă acasa pe olx sa cumpere tricouri, alea vara le vinzi pe plajă daca ai preturi bune daca le dai cu 100 lei bucata nu le ia nimeni le ti tu, cu cit pui tricoul pe olx? Tu il iei cu 25 lei daca il vinzi cu 50 sa zici mersii, dar nu cred, lumea cauta chilipir adica gratis.

| Violleta2022 a răspuns:

Mai bine strangi banii si aduni mai multi, ca la vara sa mergi intr-o tabara cu colegii de clasa.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai să câștigi max 5 lei. Merita efortul?

| relian a răspuns:

Adica ai fost la o sarbatoare, oamenii tiau dat din inima, sau din traditie ceva, tu acum vrei sa inseli pe altii, frumos, buna gindire mai aveti.
Nui de mirare ca oamenii au ajuns in Ro in halu in care sunt. Uite asta e viitorul tarii, tu si multi ca tine, de astia vor ajunge sa conduca tara in anii ce vor veni.
Asa c a ce s-a ne mai miram ca tara e in prapastie, ori ca fura tilharii de la guvernare, uite de cand incep ei sa faca chestii asa, avem aici exemplu, pe tine laughing tu esti un viitor tilhar, sau as putea sa zic ca deja ai intrat in breasla asta deja.

| Frank51 a răspuns:

În primul rând acele tricouri eu le scot și la 15 lei bucata, în al doilea (dacă) vei face profit nici măcar nu-ți va acoperi drumul până în piață și efortul că pui acele anunțuri.

Ai răbdare până muncești și strângi un ban pe care îl investești în ceva profitabil în momentul respectiv.

| gabicoo a răspuns:

Investește în hârtie igienică - vin timpuri grele.

| Pubexpresssrl a răspuns:

Ar Merge deși nu încurajez ai grija caș facke sa nu ai probleme cu politia! Poți primi. Amenda și confiscarea mărfii. Și o mica paranteza potențialii tai clienți de ce nu ar cumpăra ei direct de la piață?

| ValiEnache a răspuns:

Mergea inainte sa o spui aici. Ti-am furat schema si am pus deja 10 tricouri, bafta

| Anonimulcelfrumos1747822 a răspuns:

Probabil. Depinde de la cine iei și cat de bine sunt făcute replicile