Nu poate sa fie sanctionat, decat daca potentialul cumparator este un politist sau este o ruda cu patronul magazinului!
in rest trebuie sa il dai faci sesizare la politie si demonstrezi printr-o proba video ca ti-a aratat degetul mijlociu, si toate astea pentru a primi o contraventie
stiu ca tu zici de cazuri ipotetice si nu chestii neaparat reale desi sunt posibile
marea majoritatea ii vom arata si noi degetul, eu ii voi promite ca il astept sa iasa de la munca
Ba poate fi sanctionat disciplinar ( contrar a ceea ce au zis ante-vorbitorii mei ) de catre angajatorul sau si iti explic si de ce:
In momentul in care tu semnezi un contract de munca, te supui unor anumite clauze/conditii si in momentul in care devii angajatul unei firme, tu reprezinti respectiva firma. In momentul in care prin actiunile tale faci o reclama negativa respectivei companii, chiar si in afara programului de lucru, poti fi sanctionat intern si cercetat disciplinar. Oricum, ai foarte mult timp liber ca sa debitezi tot timpul astfel de scenarii iesite din cotidian.
Daca vedem că vânzătorul nu mai vrea sa ne primească suntem obligati să nu mai intram. Este o lege în care vânzătorul daca este ținut peste program ii poate face plângere la tribunal patronului deci așa că depinde de vânzători. Unii saracii nu mai suporta nici minutul ăla sa stea la munca, la câtă treabă are un vânzător, numai el știe. Face de toate un vânzător, mai bine sa va fie milă de ei...sincer...nu sa le facem rău. Oricum atitudinea vânzătorului acesta care ai spus tu că ți.a arătat al treilea deget.nu era ok deloc.trebuia spus patronului și se luau masuri. Acum depinde și ce fel de comportament are vânzătorul.
andreiscripcaru întreabă: