De regula ar fi bine sa iti faci un card de credit la o banca care are o retea insemnata de sucursale si bancomate.
Ai nevoie pentru un card doar actul tau de identitate, te duci la banca aleasa, completezi un formular si in cateva zile o sa poti sa ridici cardul.
Da, daca alegi sa faci economii poti sa le depui in contul de card si nu o sa ti le ia nimeni atata timp cat ai grija de card ca sa nu-ti fie furat.
Insa, pentru economii cel mai bine este sa iti deschizi un cont de economii/depozit bancar
Mult succes.
*Fa-ti un card de debit( pentru salariu) la Banca Transilvania( nu percep comisioane la depunere/retragere ci doar la interogare sold) --- banca iti va da si contul bancar pe care trebuie sa-l comunici angajatorului pentru a-ti varsa salariul pentru ca, apoi, tu sa-l poti ridica folosind cardul la un bancomat al bancii respective.
*Iti trebuie doar cartea de identitate
* pentru a economisii. fie iti lasi salariul pe card in care caz primesti o dobanda mica, fie iti retragi salariul de pe card si-ti faci un depozit pe termen( 1- 3 - luni, cat doresti ) in care caz dobanda este mai mare. Numai bine!
Buna sirena am observat ca cei care au raspuns inaintea mea laudau serviciile bancii la care sint clienti raspunsul meu pentru tine este urmatorul; pentru serviciile tale cine le lauda patronul care te-a angajat de curind sau persoanele care tu le ajuti de fiecare data cind au nevoie si i-ti ramin recunoscatoare daca vrei pot sa te ajut fixind o intilnire in cursul saptaminii viitoare in Bucuresti in zona centrala Piata Victoriei pentru mai multe detalii contact tiriboxi@gmail.com sau tel 0765948501
Eu am la Transilvania. Comision 0 la extragere din ATM iar cand iti faci cardul mergi doar cu buletinul si completezi pe loc ceva. Am primit un card Visa ( electron ). L-am folosit si in tari straine. Succes
Eu am la Pireus, primesti cardul foarte repede(2-3 zile lucratoare).Eu sunt foarte multumit, pot platii pe internet, cumpara, este foarte util.Succes
Cea mai avantajoasa oferta o au cei de la Banca Transilvania.Ei au comisioanele cele mai mici, poti si sa-ti vizualizezi contul prin Internet Banking cu numai 1 leu pe luna.Pentru contul deschis la ei cu 10 lei, primesti 2 carduri(Visa si Mastercard).Au bacomate cam peste tot, deci te sfatuiesc sa faci la ei.
lvr întreabă: