Chiar imi plac intrebarile acestea in care pur si simplu vrem si vrem dar nu facem nimic sa gandim un pic.
Si ce alte vise de genul asta mai ai? E clar ca asa ceva este imposibil! Ca daca s-ar putea face bani rapid si usor nu ar mai munci nimeni! Poti visa in continuare sau poti reveni cu picioarele pe pamant!
Poti sa te angajezi.pur si simplu sa imparti pliante... ceteva milioane pe luna merita...
Simplu...Te angajezi sau a doua varianta scrii pe google cum sa faci bani rapid pe net
Http://www.trilulilu.ro/djbiti1/dd885d6c3db54a?video_google_com= nici nu m-am uitat la filmulet :))
Important e sa ai un loc de munca in care s-alergi toata ziua pentru a purta pensiile...la batrini... si asa vei gasi si un batrin cu situatie si nu va mai trebui sa pui intrebarea asta proasta.
Ma e simplu te imbraci decent u sau un prieten mai mare si mai curajos si te duci la usa oamenilor si zici ca esti de la fundatia x si ca strangi bani nu stiu pentru ce si lumea e proasta te crede si nu te intreaba daca ai vreun act si iti da bani
sorin8256 întreabă: