I putea sa imparti pliante sau sa lucrezi intr-un callcenter.
Daca nu gasesti in magazinele mai mari sa prezinti anumite produse.
Ai putea sa vinzi anumite produse si iei comision din ce vinzi sunt multe firme care au produse si cauta angajati.
Mai poti face sondaje la diverse firme iar daca ai cunostinte de php java script html faci site-uri web.
Din pacate locuiesc la tara si aici nu prea sunt locuri de munca...
Mda, imi cer scuze ca nu m-am gandit la asta. In mintea mea, toata lumea locuieste in Bucuresti. E aiurea ca in ziua de azi nuprea mai poti sa faci cu mainile tale niciun lucru pe care apoi sa il vinzi si sa scoti niste bani.
As avea nevoie de o fata in casa pentru a ma ajuta la curatenie, dar tu ai doar 17 ani si risc prea mult.
Incearca pe la firmele de publicitate, acelea care plaseaza fete prin supermarket-uri si fac reclama la diferite produse. Este posibil ca si ei sa iti ceara sa ai peste 18 ani, insa trebuie sa iei legatura si sa vezi exact despre ce este vorba. Presupun ca vei gasi oferte la care sa aplici pe site-urile de profil. Ia de acolo un numar de telefon si suna, pentru ca functioneaza mai bine asa decat daca lasi CV online. Totusi, ai grija, incearca sa te documentezi un pic de pe internet inainte, sa vezi despre ce este vorba, daca sunt cunoscuti. Acum, teoretic, ai avea sanse la asa ceva pentru ca se apropie sarbatorile si vor fi tot felul de promotii.
Succes!
Iti dau nr meu de telefon pe privat si te trimit eu la munca daca vrei si esti interesata :*
Unde la munca?
In Italia la club...
Nu, mersi!
Uite aici modalitati de a face bani in adolescenta:
http://online.avantajlastart.net/bani/cum-sa-te-angajezi-in-adolescenta/
Vino la mine in echipa! lucrezi cat vrei si cum vrei..si poti deveni sef de echipa..detalii..dan_anca28@yahoo.com
Intra pe www.facebook.com/GoldlineproRomania, citeste oferta, este valabila 100%.
Raspunsul meu pentru. tine este aici te inscri si te ti de el si ai sa imi mutumesti mai tarziu:http://www.fandealer.net? ref=4roh68b9pp4wswgkc00gc0w8o8swowkck4cc4ckg884swwgk4
Pai.poti avea un job de vara. de exemplu, sa vinzi inghetata, sau vanzatoare la chioscuri. Nu se castiga cine stie ce, dar e ok. Sper ca te-am ajutat. Fundaa? :**
Job de vară-n Noiembrie?
Mai eşti la şcoală? Dacă da, mai greu de găsit, pentru că nu o să ai timp prea mult!
Da, sunt in clasa a 11-a...
Mda, nu e rea ideea, dar pana la vara mai e mult! Eu vreau un job acum