| Oanaoni a întrebat:

Hey TPU. Aveți cunoștințe, prieteni care fac onlyfans? Chiar se fac bani așa ușor cum se aude?

4 răspunsuri:
| cehos69 a răspuns:

Cunosc 2 persoane care fac, doar ca nu prea fac bani foarte multi cum cred majoritatea ca s-ar face, bine nici nu si-au propus sa traiasca din asta.
daca arati bine, stii sa te vinzi si sa te promovezi agresiv atunci cu siguranta vei avea succes.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Se POT face. Problema e ca majoritatea celor de la noi - si nu numai - abordeaza problema asta complet gresit. Daca esti romanca si vrei sa faci OF, trebuie sa ai in vedere un public pe la 35-45 de ani sau in sus, NU putoii de 18-25 care vor mult si moca sau pe bani putini si mai ales NU trebuie sa te adresezi publicului autohton, unde exista ZERO respect pentru munca depusa de creatorii de continut (nu neaparat OF, si cei ce scriu/editeaza articole intra cam tot in categoria asta). Ping me in privat daca vrei sa discutam mai in detaliu. P.S. Nu ma intereseaza sa te agat, nu ma intereseaza cum arati, important e sa te duca capul. Aici e vorba de imaginatie, marketing, abordare. Am lucrat in domeniu conex (webcams, pe promovare, prelucrare continut foto, marketing) si am idee mai bine ca majoritatea de aici ce inseamna mai exact toata industria asta si cate preconceptii exista. Poti sa faci bani pe OF fara sa arati nici o parte intima si fara sa iti bagi nimic nicaieri. https://www.bustle.com/wellness/onlyfans-accounts-nudity

| Hehehehehe123 a răspuns:

Am o cunoștința care face obligând și ca sa câștige undeva la 2500 de lei pe luna trebuie sa și investească cam 9 ore din timp lul ei personal, pe lângă munca.

| onlyfansllmodels a răspuns:

Da, se fac bani frumosi din asta. Colaborez cu zeci de fete si au venituri frumoase. Majoritatea doar visau sa castige asa mult.

Întrebări similare