| LordeTil a întrebat:

Ma ajutati sa raspund la urmatoarele intrebari:
1Daca ai avea o firma de bijuterii ce nume i-ai da?
2Cate cladiri detine?
3Cte mijloace de transporturi are?
4Cati angajati avem si cu ce se ocupa fiecare?
5Ce utilaje si instalatii are?
6Care dintre utilaje participa la procesul de productie?
7Ce cheltuieli lunare avem (legate de: salarii,transport,telefonie,energie, paza).
8cati bani are firma in contul din banca?
9Care este profitul firmei dupa ce a efectuat cheltuielile necesare?

Răspuns Câştigător
| Mangustă a răspuns:

1. Chestii stralucitoare pentru femeile cu soti bogati.
2. 3 cladiri: 2 de productie si una facuta din sticla ca sa se poata uita si femeile sarace in vitrine. Desigur, pe langa taxa de intrare va exista si taxa de belire a ochilor, daca asta dureaza mai mult de 4 minute.
3. Nu are.
4. Sunt angajate numai femei sarace cu soti saraci care sa se oftice ca nu pot cumpara nimic. Acestia nu vor fi platiti, insa vor fi scutiti de taxa pentru privire indelungata.
5. Niste panouri foarte mari cu preturile si multe chesti colorate si sclipitoare. Noaptea sunt afisate doar preturile, ca femeile sarace sa nu se poate uita la produse gratis.
6. Masina aia lunga care duce chestii si lucreaza in locul incompetentilor.
7. Nu sunt cheltuieli, dupa cum am mai zis nu exista salarii, doar se elimina taxa de privire excesiva care ar fi indispensabila atata timp cat unii lucreaza peste 8 ore acolo. Nu putem sa le acoperim ochii, asta e...
8. Pai patronu nu vrea sa divulge nimic in legatura cu asta. Da, eu sunt patronul si poti fi sigura ca imi pot permite sa ma uit o zi intreaga la magazinul meu chiar daca as plati taxa. Dar nu o platesc, pentru ca eu detin totul.
9. Cheltuieli pentru? Iar profitul este dupa cum o mai zis, confidential.
Imi rezerv drepturi de autor pentru tot ce am dezvaluit despre firma, viitoarele incercari de plagiere a ideii firmei vor fi estompate, iar plagiatorii vor fi nevoiti sa plateasca o suma egala cu privitul vitrinei timp de un an. Da, sunt patronul si imi pot permite si un avocat.

1 răspuns:
| LordeTil explică (pentru Mangustă):

Mrs :* si aceasta intrebare am pus-o pentru oracolul unei prietene