| 22cool22 a întrebat:

Hey TPU!
Poate nu este un domeniu bun in care am pus intrebarea, dar as vrea sa va intreb ceva...
Cum as putea sa fac rost de niste bani de buzunar la varsta de 15 ani?(ma refer daca se pot face si online, sau daca e altceva..ca nu pot sa lucrez cand sunt la ore^^)
Nu vreau raspunsuri urate, sau in care imi ziceti sa ma las ca bla bla bla...
Dau funda pentru raspuns folositor

5 răspunsuri:
| Evolution a răspuns:

Inveti, vrei sa faci 5-10 lei acum si cand vei avea 20 de ani nu ai bac si nu ai cum sa te intretii sau sa inveti acum si sa iei bacul sa faci o facultate ceva te angajezi si vei fii in stare sa iti construiesti o familie?
Nu va mai luati dupa prostiile care le auziti cu banii online, unele sunt ilegale si nu vrei sa scoti 10 lei si sa platesti 1.000 de lei amenda. Unii au si facultate si nu sunt locuri de munca si tu vrei la 15 ani sa scoti bani laughing invata si o sa vina si ei la timpul potrivit.

| DirtyCow a răspuns:

Salut, Eu am facut pana la 2800 de lei. Si da cum? M-am apucat sa fac jocuri si le fac o reducere si reclama se ia ca painea calda. Daca ai skype contact me (laceanu.george) Si ma cheama foxy

| RaduTN a răspuns (pentru DirtyCow):

Sa inteleg ca esti programator.
Ce limbaje de programare stii si in ce programe sau cum ai facut jocurile? Ca as vrea sa am apuc si eu de programare si nu stiu de unde sa incep.

| Popescu_Raluca_1995 a răspuns:

Pai uite, daca esti fata poti invata sa machezi sa pui unghii in gel si iti castigi bani, sau mai am colege care fac origami si le vand si ia bani pe ele. Funda? big grin

| Dilla a răspuns:

PAI poti sa iti faci un site ca facebook, odnoclasninkhi etc si sa iti pui foto de pe un site (magazin) prin care tu leai vinde