| Clara120 a întrebat:

Hey va rog mult ajutati-ma si pe mine.Am un aparat digital Nikon si de 3 zile nu mai pot sa fac filmari si poze.Imi apare acest mesaj:"This card cannot be read". Am scos cardul si asa merge. Dar mai mult de 2 poze nu pot sa fac si pot face o singura filmare de 5-6 secunde.Va rog mult spuneti-mi ce ar putea avea.Trebuie sa cumpar alt card?

3 răspunsuri:
| nonny50 a răspuns:

Da...cardul e de vina! incearca sa bagi un card mai mic! daca nu merge atunci e o problema cu aparatul! Funda?

| yoo23 a răspuns:

Inseamna ca nu e compatibil cardul.

| playstow a răspuns:

AM si eu un asemenea aparat fota Nikon colpix3200.eu nu am avut probleme, dar daca iti apare acest mesaj trebuie vazut daca nu cumva ai card de 8gb iar aparatul foto nu citeste o asemenea memorie. ori este zgariat la contacte(cardul) ori are vreo problema tehnica. daca ar fi plin l-ar citi(nu ai putea face poze dar ti-ar scrie ca acesta este full)faptul ca nu poti face poze multe fara cared e normal.nu-i ca la telefon sa aiba memorie mare aparatul.totul se bazeaza mai mult pe card.eu cred ca ar trebui la mergi de ex. la germanos ca ei au si aparate foto Nikon si sa rogi pe cel de acolo sa-ti verifice cardul pe alt aparat. daca e defect ia-ti altul.
bafta