| ryuuguuh a întrebat:

Heyaaa, ce faceti?
Am cu voi sa va împărtășesc un micuț secretuț, la 18 ani (adică nu chiar 18 da totuși) visez să-mi deschid propriul restaurant.
Stiu că pare o nebunie si poate nu voi putea reuși, dar nu ma las până nu obtin ceea ce vreau.
Intrebarile mele sunt următoarele:1. aprox. de câți bani am nevoie?
2. de ce acte am nevoie?
3. pot începe de pe acum sa economisesc bani ca pe viitor sa am?(am 14 ani)
4. de unde încep mai exact toata treaba asta?
5. ce trebuie să cumpăr prima si prima dată?
6. dacă cred in mine o sa reusesc?
Ps: dacă vreți să radeti de visurile mele, roiu in alta parte.
Bona sera senorita rolling on the floor))))))

Răspuns Câştigător
| UnDiavol a răspuns:

Ai sa Reușesti crede-ma dar trebuiesc sa muncești din greu și să-ți ți visul strâns și sa nu-i dai drumul niciodată dar niciodată nu uita tu ești autorul vieți Tale tu ești capabil cred cu toată fința ca chiar ai sa Reușești serios ați spun dar trebuie sa muncești din greu sa strângi bani săi pui deoparte nu renunț la visul tău la tot ce ai doar pentru ca spun alți nu te lasă controlată de oameni slabi aia este cea mai buna arama a lor altceva nu știu asta fac oameni Slabi nimic altceva succes!

4 răspunsuri:
| Alexia26 a răspuns:

Bafta. In primul rand o firma. Un SRL.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa ai 18 ani ca sa poti deschide firma, Dar care bani vrei sa pui deoparte la 14 ani, banii parintilor? Ai nevoie de sume mari de ordinul zeciilor de mii de lei noi (sute de milioane bani vechi) Probabil peste 100.000 lei noi pentru un restaurant asa mai micut.
Inchiriezi /cumperi sau construiesti CLADIREA? Cu ce bani amenajezi?, de unde faci rost de alimentele ce le prepari acolo? Contract de infiintare aia e simplu, dar pe langa asta 101 de contracte/adeverinte ca esti la standard de calitate cu cerintele legii.
Sa nu mai vorbesc de angajati.
Deci nici o sansa numa asa la 18 ani, Insa ce poti face e sa mergi la o facultate de comert/turism o termini, gasesti de lucru in domeniu poate un fel de mini-manager de restaurant si cu timpul avansezi capeti experienta, iar pe la 30-40 de ani o sa infiintezi tu una. In felul asta Da, poti crede in tine

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

2. de ce acte am nevoie? Ai nevoie să deschizi o firmă în primul rând.
3. pot începe de pe acum sa economisesc bani ca pe viitor sa am?(am 14 ani). Da.
4. de unde încep mai exact toata treaba asta? De la a face un liceu economic.
5. ce trebuie să cumpăr prima si prima dată?
6. dacă cred in mine o sa reusesc? Dacă crezi în tine ai șanse mai mari de reușită.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot ce pot spune e ca sigur nu strică să strângi bani de pe acum.