| Deeyutza12 a întrebat:

Hi lume.As vrea sa va intreb sa fii reprezentant Avon e greu, pentru. ca as dori sa devin unul.:*?

12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Trebuie să faci o comandă minimă de 120 ron, vine prin poștă în 2-3 zile lucrătoare (taxa este mai mică decât prin curierat rapid), discount-ul este de la 15% la comanda minimă.
Pa, pa.

| Deeyutza12 explică (pentru Legiuitoarea):

Deci, este greu?:p

| Legiuitoarea a răspuns (pentru Deeyutza12):

Bună din nou.
Nu poți cumpăra în fiecare lună numai în familie, trebuie să ai clienți mereu, lună de lună!
Nu este așa de roz pe cât se face atâta reclamă.
Mai bine mergi pe Oriflame, sunt mai de calitate și minimul comenzii este de numai 50 ron!
Pa, pa.

| MoneyMoney a răspuns:

E usor sa fii reprezentant AVON iei catalogul, prezinti oferta natiunii, aduni banii faci comanda, dai marfa si-ti iei comisionul! Foarte simplu si facil! Mai ales ca Avon e o firma serioasa!

| ioanionel a răspuns:

I-ti propun sa devi reprezentant Lady's afla detalii aici www.ladys.wgz.ro si poti sa vezi catalogul aici http://issuu.com/coordonatorultau/docs/ladys_catalog_decembrie_2011

| gohsty a răspuns:

Heibig hug buna eu sunt reprezentant Avon, nu e greu daca vrei sa devii te ajut euhappy trebuie doar sa strangi comenzi de la persoane si cand ai o comanda mai mare(de ex mama ta vrea un parfum de 50 lei si tatal tau 2 parfumuri si sora ta un ruj, le iei pe toae impreuna nu dai comanda pentru fiecare pers) comanda trebuie sa fie egala sau mai mare de 1 milion 20 lei happy :* daca vrei te ajut euuu>big grin

| Dariana98 a răspuns (pentru gohsty):

Si eu as vrea sa devin reprezentan dar daca nu am comanda de 120 lei ce se intampla?

| gohsty a răspuns (pentru Dariana98):

Da-mi id de mess sa iti spun, e foarte mult de zis pe TPU

| Dariana98 a răspuns (pentru gohsty):

Dary_mary98

| Legiuitoarea a răspuns (pentru Dariana98):

Bună.
Nu ai comanda minimă cumperi la preț de catalog, nu îți rămâne nimic!
Pa, pa.

| Deeyutza12 explică (pentru gohsty):

Ok pisictza_smechera :*

| Gabriela100 a răspuns:

Buna! Si eu sunt reprezentant AVON si nu este greu deloc. Nu este obligatoriu sa ai o comanda de 120 de lei. Valoarea comenzii tale poate fi de oricat, dar mai mare de 30 de lei. Cu cat comanda ta valoreaza mai mult, cu atat discountul tau de reprezentant este mai mare. Ca sa ai comenzi, trebuie sa prezinti catalogul prietenilor, rudelor si cunostintelor tale. Ai timp doua saptamani sa aduni clienti, dupa care pui comanda. Comanda normala este cu transport gratuit direct la tine acasa, si trebuie sa o plasezi joi. Mai multe detalii gasesti pe site-ul oficial AVON: http://www.avon-cosmetics.ro. Daca ai nevoie de ajutor, te poti baza pe mine;). Mult succes!