anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hmm.care poate sa imi dea o idee.pentru ca am de facut un articol,,, despre o intamplare din zona mea...si ce asi putea scrie.despre ce?-? si cum sa incep sa scriu?laughing)
va rog mult care ma poate ajuta big grin

2 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Crezi ca intr-adevar trebuie sa fie o intamplare reala din zona ta?
Orice intampare pe care chiar ti-o inchipui tu, nu neaparat inedita, adu-o din condei ca fiind din zona ta, stii foarte bine ca minciunile/exagerarile, merg mai bine decat adevarul.

| Fallen Angel a răspuns:

Pai eu zic ca poti scrie despre ceva care s-a intamplat demult. Poti intreba oamenii mai batrani. Ei trebuie sa stie mai bine. Ca de exemplu un fel de mini-legenda de care putini au auzit. Sau le poti lua "interviuri" si sa incepi " Am aflat de curand ca cineva cunoscut mie stie despre... si m-am gandit ca ar fi un subiect destul de interesant. Tot ce am avut de facut a fost sa il intreb despre ceea ce stia si mi-a raspuns amanuntit. Mi-a zis..." si de aici poti continua cu subiectul. Ca si cum ar povesti persoana respectiva. Batranii sau oamenii inaintati in varsta trebuie sa stie ceva mai neobisnuit sau ceva. eu asta as face. Intreaba cunoscutii. Noroc bun!