| kups a întrebat:

Ia spuneti ce jobburi ati gasit de acasa, adica sa lucrati pe calculatorul personal si sa scoteti ceva profit! Am inteles ca sunt tot felul de chestii cu reclame cu clicuri dar am auzit ca unii se plang ca nu lea bagat nici un ban pe card! Si nu stiu ce sa cred, as dori niste pareri de la cei care au cunostinta de cauza!

2 răspunsuri:
| emmyiulian a răspuns:

Http://apple.kudosnetwork.co.uk/50713 incearca asta, daca ai un card visa sau mastercard poti castiga bani frumosi. eu am luat 425 euro in 3 saptamani. la inceput eram sceptic ca am mai incercat asa ceva si pe alte site-uri insa toate erau scam insa acesta s-a dovedit a fi real, succes!

| IrinaVew a răspuns:

Mai intai cati ani ai? in locul tau as face renumitele handmades si scoti ceva bani de pe ele, eu la acum doi ani (aveam 13) am facut din bratari si cate 200 de mii pe zi... in cazul in care nu eram preocupata de ele adica, faceam asa ocazional, ia gandeste-te daca te-ai pune serios pe treaba ce profit ai avea! revenind la intrebarelaughingdaca nu cunosti firma respectiva ca fiind una serioasa mai bine nu te bagawinkingasa segasesc asa numitii "fraieri de net"