| roxanika_6769 a întrebat:

Imi place de un baiat si lui ii place de mine dar problema este ca el este foarte timid si nu are curajul sa vb cu mine ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| cioko19 a răspuns:

Pai daca tu ai mai mult tupeu ca el big grin, daca nu esti timida, vorbeste tu cu el.
Propune-i intr-o zi sa mergeti undeva. intr-un parc, sau sa beti ceva, sa povestiti.
si pe urma vedeti voi. incet incet va iesi de sub "carapace" big grin

14 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Fa tu primul pas!

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Ai putea sa-i ceri id-ul de mess... poate e mai "dezghetat" pe mess... Profiti de asta si te apropii de el... si dupa aia ar trebui sa fie simplu. Succes!

| Flav a răspuns:

Te duci la el si-i zici : '' Bai boule, tu vrei sa ramai bou toata viata? ''. Sa vezi tu cum ii trece si timiditatea si tot.

| cristi27 a răspuns:

Poi du-te tu la el, poate tu nu esti asa timida, asa e la inceput sunt niste stari normale, nimeni nu s-a nascut cu tupeu in el

| CrucifiedCountess a răspuns:

Bai ca m-am saturat de posturi d'astea.baga-te in seama cu el.mai serios mai la misto. ce pierzi.eu una ma dau cu tupeu. da' se sperie de mine laughing

| inna a răspuns:

Din moment ce ai pus o astfel de intrebare e clar ca si tu esti la fel de timida :d... ia-ti inima in dinti si fa tu primul pas, daca te place cu adevarat se va bucura foarte multwinkingDesi multi cred ca baietii ar trebui sa faca primul pas, au venit vremurile cand fetele au inceput sa ia initiativa...

Succes!winking

| inna a răspuns:

Din moment ce ai pus o astfel de intrebare e clar ca si tu esti la fel de timida :d...ia-ti inima in dinti si fa tu primul pas, daca te place cu adevarat se va bucura foarte mult winkingDesi multi cred ca baietii ar trebui sa faca primul pas, au venit vremurile cand fetele au inceput sa ia initiativa....

Succes!winking

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Daca el este timid incearca sa faci u primul pas spre elhappy
Succes!winking

| mioara a răspuns:

Intreaba-l tu vb cu el purtati o discutie, succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Roxanika mai pe romaneste, ia taty problema-n mina adica fa tu primul pas fi mai tupeista! ca de-aia se spune ca fetele sunt mai dezghetate decit baietii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce sa mai suferiti unul pentru altuL? Fii mai tupeista si fa tu primul pas.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa tu primul pas de obicei baietii timizi sunt sensibili EB

| CeciL a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa faci tu primul pas, si nu este nici o problema...Nu este neaparat ca baiatul s-o faca primul...deci treci la traba si gata...Success...

| roxanika_6769 explică:

Ms pentru sfat am sa iau in cosiderare vorbele voastre si am sa fac eu primul pas:d:d