Deci trebuie să îți faci „ planul de afacere ", pentru mai multe sortimente de „ lucruri, care se pot mânca", că dacă produci numai clătite și atât, riști să dai faliment.
Oricum „industria de producere", de „ lucruri, care se pot mânca", implică niște investiții!
Aragaz, frigidere și congelator, energie electrică, apă și chiuvetă unde speli alea, și „curățenie perfectă" ( inclusiv placaj cu faianță și / sau gresie a zonei „ bucătărie".).
Creperie=nu este un cuvânt în limba română!
există ciupercărie!
În engleză există
http://en.wikipedia.org/wiki/Cr%C3%AApe
Romanian: clătită!
Deci un fel de „ceva", unde se vând clătite.
În România se mănâncă clătite, dar nu teribil de multe și trebuie să mai produci și să mai vinzi și altele gen : pateuri, gogoși, covrigi, șamd, nu doar clătite.
E mai exact crepe frantuzesti, sunt sarate si dulci.alea sarate se fac cu carne si legume iar cele dulci cu nutella, frisca, banane. diverse sortimente.mentionez ca deja am depus actele pentru deschiderea unui fast food tip creperie.dar as vrea niste sfaturi in legatura cu atragerea clientilor, sau oferte sau eu stiu
Hi, I 'm din Franţa în Rennes, I sînt privire pentru un partener pentru deschiderea o creperie.
αnny întreabă:
andreiscripcaru întreabă: