| ChiukiuHamsler a întrebat:

Imi puteti explica Proccesul de DropShiping? Adica am un produs la vanzare, cineva o cumpara. In aceasta situatie ce ar trebui sa fac?

6 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Dropshipping-ul este un MODEL de afaceri pe care nu il poti initia daca esti minor!--- orice afacere in vanzari online implica, din punct de vedere legal, infiintarea unei societati comerciale inregistrata la Registrul comertului.

| ChiukiuHamsler explică (pentru alessia5158):

Sunt Persoana Fizica Autorizata (PFA)

| alessia5158 a răspuns (pentru ChiukiuHamsler):

Cresti intr-un an cat altii in zece?! In 2017 aveai 12 ani : https://www.tpu.ro/......a-nu-vrea.

| ChiukiuHamsler explică (pentru alessia5158):

Contul fiului meu.

| relian a răspuns:

Tu nu ai nimic la vanzare, real doar afisezi marfuri si pretul tau.Cauti distribuitori,,sau producatori de marufuri,vorbesti cu ei ce marfuri au sau vand,le spui ca vrei sa faci lucru asta de Dropshipping si daca te accepta ala esti.
Aia iti zic ce marfuri au,tu postezi pe net sau oriunde ebay,Facebook etc cumnparatoru te contacteaza pe tine,sau cumpara mai bine zis de la tine,la pretu afisat de tine,tu nu ai marfa dar ai clientu, deci iei datele aluia si trimiti apoi aluia pentru care lucrezi, adica fabricantului sau aluia care are de fapt marfa, dai aluia adresa unde sa trimita marfa.
Esti un fel de Broker, intermediar.Tu platesti celui care are marfa un pret, cumparatoru iti plateste tie alt pet.Pretu tau o sa fie mai mare normal, sa iti ramana si tie ceva.Dar trebuie sa te pricepi sa faci asa ceva, trebuie sa iti placa, dar cel mai important este sa gasesti pe aia care sa te accepte.Treb sa iei legatura cu acesti fabricanti sau care au marfuri si cauta astfel de conectii.

| relian a răspuns:

Dar daca tu nu te pricepi macar sa cauti pe netu asta ce inseamna chestia asta, meseria asat sigur nu este de tine.Nu te supara,nu o spun cu rautate,ori sa rad de tine, dar la chestii din astea trebuie sa te joci cu netu si in general vorbind sa stii f multe ce tine de net de cautat de aflat. Daca nici lucru asta sa-l cauti nu te pricepi, lasa pe altii care stiu s-o faca. Unde pui trebuie sa dai telefoane, sa vorbesti cu clientii, cu aia care au marfurile si etc, sa faci acte pfff e grele lasa pentru altii laughing