Vrei sa o spargi sau ce anume? De unde sa stim noi ce vrei tu de la o banca.
Mie imi pace banca transilvania mi-se par foarte cinstiti oamenii corecti cu bun-simt si mereu mi-au raspuns la telefon si chiar mi-au rezolvat gratis orice fel de problema am avut nota 10 pentru banca
nota 8 pentru unele fandosite de pe la birouri
dar in genreal nu au comisioane nu au zăpăceală
poti sa iti scoti online extrasul de cont
si daca esti dator la ei ceva nu te umple cu dobândă la dobândă să ajungi in câteva zile să îti vinzi si ficatul si inima ca să ai cum să plătesti dobânda la dobândă care crește logaridmic exponențial
sunt sătul de amenințări
am fost la o altă bancă mi-au trimis altii o scrisoare acasa că mă dau în judecată dacă nu le plătesc 0, 25 lei
mi-sa scârbit de unii care nu întelegi când ai pus banii nu intelegi nimic de la ei si daca ai vreun dobiu ca ti-au furat din banii pe car i-ai pus la banca lor
nici nu ai cum să știi că nu te mint
iti da câteva pagini si 30 de pagini scoase la imprimanta cu scris mărunt si nu te scoalarizeaza sa le poti citi
pe când la banca transilvania iti explica si sunt clare când ai depus cât din ce locație
cât ai scos când cât ai plătit pe ce ai dat banii
AI SI EI PROBLEMELE LOR AM SCOS O SUMA MAI MARE SI MI-AU OPRIT 5% DIN SUMĂ pentru că era intr-o moneda mai ciudata si s-au chinuit sa imi faca rost intr-o zi de banknote in moneda respectiva in afara de asta aveau un plafon si daca scoteam x imi opreau 5%
theodora_2847 întreabă: