Da, oamenilor in care am incredere in privinta asta. Nu as da insa unui prieten care ii da pe droguri (indiferent de gradul lor de risc) sau unei rude care are probleme cu alcoolul, spre exemplu. Si am tot dat, acum insa s-a mai complicat situatia. Daca ii am disponibili si stiu ca acei oameni sunt seriosi si au nevoie, de ce nu? S-a intamplat sa dau cu imprumut maxim zece milioane vechi, dar erau alte vremuri. Din fericire n-am avut nevoie sa cer - decat intr-o excursie si cand am ajuns acasa i-am inapoiat dupa 15 minute.
Desigur. Mereu ajut familia si prietenii cand au nevoie. De obicei incerc sa cheltui cat mai putin astfel incat sa am ceva bani deoparte pentru situatii neprevazute. Astfel pot sa ajut mereu pe cineva cu o suma mai mica sau mai mare in functie de posibilitati. Cel mai mare imprumut a fost de zece milioane. Nu imprumut cu sume mari decat oameni de incredere.
Da, si in familie si prietenilor si nu mi s-a intamplat sa nu-i primesc inapoi. Si ei m-au ajutat in unele situatii.
Numai anumitor persoane in care am incredere... daca sunt de incredere si etc.ma las pe mine si le dau lor
Da. dar sume pana in 30-50 lei. Sau poate nici atat
asa sunt eu mai zgarcita O_O. glumesc.
da dar nu sume mari. si nu e prea bine. sa stii ca multe prietenii frumoasa se rup datorita unor certuri prostesti pe tema asta
eu nu am patit-o dar stiu pe cinava care nu a mai vorbit cu un prieten foarte bun aproape un an de zile O_O
ai grija >_
Da bineinteles! De ce nu? Totusi celor din familie le dau bani nu ii imprumut.
Eu dau bani doar in situatia in care nu conteaza daca-i mai primesc inapoi( mama, rude fff apropiate ). Adica eu de fapt ii dau din toata inima, nu imprumut. Daca mi-i inapoiaza asta e.
Altfel, imprumut la modul ca trebuie neaparat sa mi-i returneze, nu, pentru ca n-am incredere.
Eu dau bani doar in situatia in care nu conteaza daca-i mai primesc inapoi( mama , rude fff apropiate ) .Adica eu de fapt ii dau din toata inima , nu imprumut .Daca mi-i inapoiaza asta e.
Altfel , imprumut la modul ca trebuie neaparat sa mi-i returneze , nu , pentru ca n-am incredere.
Da, pentru ca cine stie cum se va intoarce roata si vei avea si tu nevoie de ajutor.
Ca sa spun drept... eu NU imprumut pe nimeni. Cand dau niste bani, ii dau de tot, dar bineinteles nu sume prea mari, pentru ca nu am castigat la Loto.