Actiuni care dau dividende si care au sanse mari sa creasca pe viitor.
Ex. : Apple, cola, AT&T
Intr-o firma de constructii, as lua ceva scule si probabil as angaja cativa meseriasi de la care apoi as invata eu meserie, as face contracte cu primarii(aici e de preferat sa ai ceva prieteni/cunostinte), sau pur si simplu i-as pune deoparte intr-un cont de economii cu dobanda mica pe perioada scurta, ca sa ii pot investii cand am nevoie.
Poti sa cumperi cateva masini din Germania si sa le vinzi in tara. Am vazut ca le merge bine alora care fac asta
Adica samsari?
Dacă iei o mașină din Germania care a fost daună totală și îl repari în țară apoi il vinzi iesi pe profit dar poti sa omori oameni cu asta
Este crima curata
Le merge bine dar nu e munca cinstita. Sunt samsarii care sunt mana in mana cu mecanicii si dau kilometrii inapoi si repara daune totale sa le vânda ca noi.
Am si cunostinte care fac asta. Nu le repara, cum le iau le si vand. Le testeaza inainte sa le cumpere. Si daca vede ca ii merge bine cel mai bine e sa isi faca o firma.
Greu să faci o afacere care să producă ceva cu banii ăia. Cred că i-aș pune deoparte, aș mai strânge ceva iar apoi aș cumpăra un apartament în București ca să-l bag în chirie. Aș încerca eu și un magazin mic alimentar dar am mai avut de două ori și nu a mers. Totuși cine are vad face și bani cu astea.