Oricum toti analistii economici au anuntat un alt val de criza, si alte tari sunt, pe Romania n-o scoate nimeni.
Nu mai puneti botu la vraja domnului Isarescu, aceea ca "sa pariati pe leu" cel putin pentru mine parca o face intentionat sa -mi pierd banii.
Eu te indrum daca ai suma aceasta, sa cumperi aur de la casele de amanet, nu uita sa ceri acte pentru fiecare obiect, certificat de autenticitate, si mai ales, lucratura obiectului sa fie frumoasa.
Si pe timp de pace, si pe timp de razboi aurul a fost si ramanea cea mai sigura moneda de schimb in propria tare dar si intre straini.
Exista posibilitatea de convertibilitatea în aur a unei sume la Banca Nationala a Romaniei, nu stiu sigur insa deja s-a impus o limita, sigur insa stiu ca tot mai multi bogati si-au convertit averile in aur.
Cauta pe la magazinele de antichitati ceva de banii astia.
vreun tabloas, argintarie, etc.
arta nu se devalorizeaza niciodata.
In doua intrebari anterioare intrebati despre un credit ipotecar, daca aveti un credit cea mai buna "investitie" ar fi sa achitati cateva rate in avans!
Buna seara, iti recomand un pachet de actiuni intr-o companie de telecomunicatii. Este un domeniu de viitor, profitabile, ce nu a fost afectat de criza. Este o oferta serioasa si daca esti interesat, pentru informatii detaliate, suna la 0726723593.