Daca cumparai 1000, acum ai putea avea 3000... sau nimic.
Riscurile afacerilor: cu cat par mai mari castigurile, cu atat sunt mai riscante!
Nu mă bag în chestii ilegale pentru ca eu mai lucrez din când pe la securitatea unei fabrici de armament pe la securitatea unei banci. Mai ma angajez pe la câte o firmă peoiectez sisteme de stingere a incendiilor sau sunt montator. Sau mai ma apuca printr-o țara sau alta sa imi fac eu firmă de montare sisteme de securitate. Asa ca incerc sa am cazierul curat.
Chiar nu am chef șă am probleme.
Eu sunt omul care am nevoie să fiu ok pentru ca acum de exemplu vreau să fac o școală de pirotehnist.
Sau mai ajung să ni-se dea pe mână să repar lucruri care au costat chiar și 1 milion de euro
Așa că providența cea care trage sforile desrinului ca la nine să ajunga lucruri interesante sau eu sa ajung jn casele unor parlamentari unor ambasadori... si al altor persoane importante s-ar supara pe mine si întâmplarea nu ar mai face ca să am asemenea clienți dacă eu aș avea cazier.
Eu sunt de partea binelui dacă ar fi fost să ma bag cu mafiotii poate că eram mort sau la pușcărie sau putred de bigat până acum.
Dar am ales calea asta cu muncă muncă muncă muncă
Pt ca bunicul meu eara cel mai cinstt om de pe planetă el și chiar dacă avea de pierdut își ținea peomisiunile până la capăt. El nu mințea niciodată absolut nimic!
Ajunsese până în garda de corp a lui Nicolae Ceaușescu și și-a dat demisia spunàndui in față că el acceptă să primească ordine
Doar de la oameni mai deșrepți de cât
Și nu de la oameni mai prost pregătiți de cât el
Care nu știe el pe ce și-au luat gradele.
Bunicul meu era sculeor matriteor lacafusi mecanic Armurier proircta motoare de avioane le midifica si le incerca
Si toata viata se ducea la cursuri cum ar fi
Electrician inaltă tensiune autorizat
METROLOG și multe multe altele
Așa că el a imolementat in mine iubirea de țară limbă patrie glie neam popor
Satisfactia lucrului bine facut
Si protecția muncii inainte de toate!