Fiecare banca are reguli proprii de creditare, tinand seama de salariul net lunar, perioada contractului de munca - nedeterminata sau determinata, vechimea in munca (de regula se cere sa ai cel putin 3 luni lucrate) si felul imprumutului (de consum, ipotecar, etc).
Te poti uita pe finzoom.ro, intri pe imprumutul care il vrei si completezi tabelu cu datele cerute.
Din cate stiu ai nevoie de minim 3 luni si un contract pe perioada nedeterminata. La minumul pe economie nu cred ca poti laa mai mult de 10000/5 ani depinde acum si de banca
Salut,
Iti dai seama ca raspunsul la intrebarea ta tine si de alte date precum: care este salariul pe care il ai, ce alte venituri mai ai, daca contractul de munca este pe perioada determinata sau nu, in ce conditii esti angajat: partial sau full time, etc.
Cel mai simplu ramane tot sa mergi la filiala oricarei banci si sa intrebi sa iti dai seama de o valoare acolo.
Nu cred ca ti se va face imprumutul, mai ales daca este primul pe care il faci, decat dupa 6 luni.Chiar si dupa 6 luni, o sa conteze varsta care va fi un factor important in accesarea unui imprumut bancar.
sergiumd1010 întreabă:
Diac_Alexandru_1998 întreabă: