anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In ce sectoare ale economiei romanesti se simte criza financiara?

Răspuns Câştigător
| sandi a răspuns:

in special in constructii. domeniile care "stau in picioare" in ciuda crizei sunt serviciile si comertul en detail.

8 răspunsuri:
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Mai bine intrebai in care nu se simte... sad! Cam peste tot...

| lost.in.rain a răspuns:

Cred ca majoritatea sectoarelor sunt atinse de criza financiara, pentru ca inevitabil exista macar o legatura intre ele. Banii sunt la mare cautare. Toti sunt disperati sa faca incasari, sa aiba rulaj de bani in conturi...insa nimeni nu se inghesuie sa plateasca.

| sorinalaura a răspuns:

cred ca in general in secctorul bancar, imobiliar si in constructii

| ioana08 a răspuns:

Cred ca in toate big grin:d

| pestisoruldeea a răspuns:

Incercati si in cel automobilistic!
sotul meu lucra la o reprezentanta auto...pana cand au inceput sa scada...:intai 10% din salariu apoi 15% apoi au facut salariul minim pe economie si le-a scos bonurile de masa.
asa ca n-am avut de ales si...in urma unui consiliu de familie :-)) am hotarat ca trebuie sa gaseasca altceva de munca ca...de! avem rate de platit si copil de ingrijit...pe noi...na! ...ne mai lasam!
si a gasit: sofer pe maxi-taxi
nu e ce si-a dorit, dar cel putin are un salariu mai maricel.

sanatate...ca-i mai buna decat toate!

| mirela03 a răspuns:

Din cat estiu eu, conform statisticilor, efectele crizei se simt in imobiliare, industria producatoare de autoturisme, constructii.
Dar, daca intrebarea s-a referit doar la Romania, deocamdata nu putem vorbi despre efectele crizei la noi. E doar inceputul, efectele se vor vedea mai incolo, deoarece eu am inteles ca adevarata criza o vom simti la noi in a 2 a jumatate a lui 2009 si in 2010.
Cum, nu prea stiu. Oricum, datorita efectului de domino din economie, in final criza se va simti in toate domeniile.

| bbb a răspuns:

In industrie se simte cel mai tare. Este adevarat ca Romania nu prea are asa ceva, dar oricum este Dacia, Sidex etc. unde se fac disponibilizari masive de personal.

| username_7558 a răspuns:

În toate sectoarele, dar în proporţii diferite.