| OrderX a întrebat:

In primul rand va rog sa nu radeti de mine... De foarte multi ani in mintea mea s-a cam compus scenariul unui asa zis film, as vrea sa ma apuc sa-l scriu dar vreau sa stiu daca pot sa-l trimit unui regizor (de preferat strain), ce implica asta si cum ma pot asigura (in cazul in care va fi ceva acceptabil sau de ce nu un succes (stiu sanse sub 0.001%) ) ca scenariul nu va fi folosit si eu sa nu fiu recunoscut si sa nu primesc nimic. Dau funda celui care imi poate furniza niste detalii cum as putea proceda si e un raspuns serios. Multumesc

Răspuns Câştigător
| consiliera a răspuns:

Nu e nimic de ras.cauta regizori sau actori sau pe cineva cu reletii si informeaza-te.din pacate cinematografia romana e in declin.in fine. poate ai sanse.

2 răspunsuri:
| Roxyy16 a răspuns:

Ceau happy poate raspunsul meu nu te va ajuta foarte mult, dar vreau sa iti urez succes. Si eu m-am gandit la ceva de genu', doar ca in cazul meu este mai greu...nu imi iasa replicile asa cum imi doresc eu. Oricum, poti sa scrii scenariul si sa participi la un concurs ceva...este cam greu sa-l trimiti unui regizor mai ales strain. Si poti sa scrii scenariul si sa-ti creezi tu propiul tau film; adica daca vei scrie tu scenariul vei sti ce emotii si ce sentimente transmit personajele, oricum iti urez mult succes.

| OrderX explică:

Multumesc pentru raspunsuri