Cei care zic ca wrestling-ul e trucat... aveti idee de la ce vine e-ul din componenta WWE?
Sa revenim la subiect... din cate stiu eu parca exista asa ceva, cred ca prin Bucuresti (citisem acum ceva timp pe un site parca)
Da, de la entertaiment:world wrestling entertaiment aka WWE
Nu exista wrestling totul e trucat
daca vrei lupte, inscriete la Karate, Muay Tay, judo, lupte libere
GET a life mai copile nu te mai uita la toate tampeniile daca esti din galati vb in privat si te bag eu la un club de karate(cu merite mondiale
Din pacate nu. Nu exista o scoala de wrestling dar eu am facut. am fost 7 ani plecat in America si am vacut 5 ani de wrestling > Va spun nu e trucaj eu am avut o mana rupta. Acolo era un ring cu saltele din astea tari tari de tot. Cand l-am luat pe unu un spate sau mai bine zis cum face JOHN CENA a fost dus la spital cu ambulanta. NU SPUNETI CA WRESTLINGUL ESTE FALS
Hai voi care ziceti ca wrestling-ul e trucat macar ati participat in viata voastra la un meci ok recunosc sunt unde chesti trucate adica cand sangereaza se taie cu lama si meciurile sunt aranjate in ainte un exemplu cena vs seimens sau asa ceva wwe a adus nume noi casa faca show dar cena ia din nou titlul wwe dar peste catva tip daca nul ia cena il ia orton doar atat e trucaj adica sa faca show insa pumni picioarele mese scaune si cari incasate de superstaruri sunt reale credtima ei treci lunar la operati sau daca sun norocsi de 4 5 ori pe an asa ca nu mai va cacati pe voi ca wrestling-ul e trucat ca nu este e un sport mai periculos decat ori ce ex. jeff hardy cand a sarit de la 5 sau 6 metri era sasi rupa gatu si sa moara asa ca este relal daca vreti va spun si din ce este ringul un placaji de 10 cm lemn dur si 11 cm de burete sa amorteasca durerea in PPV placajiul este din lemn moale sa poata fi rupt si parca era o scoala in bucuresti dar nu sunt sigur
Wrestlingul e trucat dar nu in intregime(cand sar de pe corzi e real), si ce daca copilul vrea sa se faca wrestler? (si eu as vrea sa fiu o diva:X ), ganditiva... (cu toate ca este fake are si parti reale ) ei sunt profesionisti si de fiecare data fac spectacol cand sunt in ring si ne fac sa ne simtim bine:X
Wrestlingul este divertisment.Superstarurile din wwe stiu rezultatele de la inceput dar sangele, scaunele mesele sunt adevarate loviturile si sariturile sunt facute in asa fel incat adversarul sa le poata primi fara grave accidentari
mai tot timpu adversarul face treaba
daca vreti sa vedeti cum se fac astea uitati-va la ceva in gen wrestling secrets exposed pe youtube
Revenind la intrebarea ta.Nu exista scoli dinacestea de wrestling in Romania dar daca vrei poti sa te duci in afara si sa practici la Ring Of Honor sau alte federatii independente