| mihaytzu a întrebat:

In urma cu 10 zile mi-am facut un cont pe neobux si castig 0.001 $ pe clik, am citit pe niste forumuri ca alti castiga 0.1 $p clik cum pot face si eu sa castig atat?

12 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu o sa cistigi nimic. Lasa prostiile si apuca-te de ceva serios.
P.S. Eu practicam sportul PPC cind multi dintre voi nu erati macar nascuti, asa ca asculta la mine.

| mihaytzu explică (pentru GabiDumitrescu):

Pei da-mi si mie un link cun site bun

| mihaytzu explică (pentru GabiDumitrescu):

Chiar nunteleg ce trebuie sa fac pe siteu asta .......complicat

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru mihaytzu):

Atunci n-o sa faci bani pe internet vreodata, daca nu esti in stare sa intelegi un concept atit de simplu.

| JBP a răspuns:

Ca sa castigi pe Neobux mai mult trebuie sa iti faci cont premium dar asa cum spune Gabi nu o sa castigi mare lucru fara refferali si poate nici asa pentru ca multi se lasa sunt prea putini bani. Daca intr-adevar vrei sa faci bani pe net iti recomand sa citesti despre profitclicking sau Uinvest sau Banners Broker aici http://freeonlinemonney.blogspot.ie/ sunt cele mai serioase metode de a face bani in acest moment.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru JBP):

MUNCA e cel mai serios mod de a face bani in acest moment, fie ca faci data entry, scrii articole, programezi sau faci grafica, promovare, SEO, etc.
Apropos de blogul ala al tau, are probleme serioase de limba romana - nu stiu altii, dar eu nu as investi nici macar un cent daca citesc despre ocazia respectiva intr-o romana sau engleza de balta - hint: "depune-ti si sa retrage-ti" si multe alte perle.

| JBP a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Apreciez critica e constructivă dar nu de la persoane care fac aceleați greșeli ca și mine unde e româna pe blogul tău ă î â ț ș eu nu prea le-am văzut pe acolo iar sidebar și user de când sunt în dicționarul românesc? Cu siguranța am facut greșeli și probabil o să mai fac având în vedere că sunt plecat de 10 ani din România cei care viziteaza blogul să mă scuze, deți cu siguranță nu cred că a fost cineva care să nu înteleagă despre ce am scris.

Nu sint proprietarul blogului respectiv, doar colaborator. Spre deosebire de al tau, vindem servicii prestate de romani din Romania, de o firma care plateste impozite la noi, nu vindem fum si iluzii ale combinatorilor financiari.

| JBP a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Si vrei sa imi spui tu mie ca firma voastra e mai buna si se pot face mai multi bani decat cu fumul de care vorbesti iti recomand sa citesti despre Uinvest sau Banners Broker inainte sa vorbesti.

Spun doar de partea de etica si de probabilitatea de a arunca cu banii in vint.

| BiancaMih a răspuns:

Poti castiga usor si constant bani facand ceea ce iti place cu www.pfinance.ro (microjoburi)
Daca ai o pasiune si iti place sa faci ceva anume poti castiga bani cu asta.
1. Iti faci cont gratis
2. Adaugi ceea ce vrei sa faci pentru o anumita suma
3. Foarte important: cat ceri pentru serviciile oferite atat vei primi - Nu se percepe nici un comision pana in Martie!