Firme profilate pe furnizare de energie.
Nu a prea auzit de asemenea firme, dand faliment.
Se poate observa cu usurinta ce spatii comerciale domina masiv fata de altele, daca ne uitam atent la parterul cladirilor din orice oras: oftalmologie, stomatologie, farmacie, jocuri de noroc, amanet, magazine second hand etc.
E trist? Da. Dar eu asta am observat. In ritmul in care stam cu ochii in ecrane, tot mai multi dintre noi vom purta ochelari de vedere.Zaharul din dulciuri si alimente nu va scadea, ci tot va creste, iar ca urmare oamenii vor avea nevoie de vizite la dentist, pe langa cele obisnuite. Toate orasele sunt pline de duo-ul suprem, jocuri de noroc plus amanet langa.Pentru ca e important sa obtii bani rapid cand i-ai pierdut la primele ture.De alte explicatii de natura social economica nu e nevoie, se intelege. Valabil si pentru farmacii sau second hand.
PS: Recunosc ca am ajuns sa cumpar si eu de la second hand, fiindca am lucruri mai bune de facut cu banii, decat sa-i dau pe carpe din mall, made in China, Bangldesh etc, care la cateva purtari se deterioreaza.Gasesc la sh-uri lucruri din materiale naturale, care tin mult.Si probabil multi procedeaza la fel, pe langa argumentul de pret, altfel nu am vedea aceste magazine la orice colt.
BunusCarlaMaria întreabă: