Eu zic să faci școală în continuare, pentru că indiferent de câți bani îți dă, școala e mult mai importantă. Părerea mea.
Pentru 400 € pe lună să te lași de școală ca să stergi la kur un țânc alintat?!?
Poate dacă mai pune un zero la coada sumei...
Altfel nu merită!
Daca nu iti termini studiile, la acest nivel vei ramane toata viata. Asta iti doresti? Sa stergi lumea la c0or toata viata?
Buna. Desi la prima vedere pare o idee buna, mai bine sa stai in banca ta. Nu poti avea incredere, poate are vreun plan sa te faca sa te lasi de scoala ca sa faca ea ceva. Daca era pe vara mai ziceai, insa nu e ok sa te lasi de liceu pentru treburi de genul. Ai tai ce au zis legat de asta?
Părerea mea este sa continui studiile, chiar de simți ca nu te vor ajuta, însă ești încă la adolescenta și vei avea toată viata înainte sa lucrezi și sa câștigi bani, școală ar trebui sa fie principala ocupație a ta. Prin faptul ca ți au zis ca cu trecerea timpului îți vor face și o camera, reiese ca vor sa ai grija de acel copil pe o perioada destul de lunga și nu cred ca îți vor mari "salariul" ajungând astfel doar sa stagnezi pe loc fără sa evoluezi în viața.
Este o propunere DE REFUZAT.
2000 lei sunt 400 euro )si in Franta), cu care nu-ti poti cumpara mare lucru.
Insa, pentru acei bani:
- Iti intrerupi scoala si va trebui sa continui la seral, 13 clase (pana la BAC)
- Va trebui sa le stai la dispozitie intreaga zi, adica 3 schimburi, cu raspundere mare!
- Daca copilul pateste ceva, atunci TU vei fi de vina!
Practic, vei primii lunar mai putin de 80 euro.
E mai degraba o propunere indecenta! Nu intru in detalii.
Termina-ti scoala, doar asa poti avea un viitor.
Fara 12 clase si fara BAC, nu vei gasi de munca. Vei fi la mila unora.
Cel mai grav e ca parintii nu ti-au spus lucrurile astea si te lasa de capul tau.
Sandu3 întreabă: