| Anonimaaaa81839494 a întrebat:

Incerc sa economisesc bani si nu prea pot.Ori e ziua cuiva si trebuie sa cumpar cadou, ori trebuie sa ma duc la meditatii, ori trebuie sa mai platesc nu stiu ce...in ritmul asta nu pot. Putin ajutor? Poate stiti o metoda sau cevs de genul.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Din pacate, toti trecem prin acelasi lucru cand vrem sa economisim bani.
Ai doua alternative: ori continui ca pana acum, cumparand cadouri pentru prieteni, ori nu mai mergi la nici o petrecere si strangi bani.

| sierra1 a răspuns:

"Putin ajutor?" - dă-ne numărul de cont din bancă : )

Ori îți păstrezi tabieturile financiare ("sa cumpar cafou, ori trebuie sa ma duc la meditatii, ori trebuir ss msi platesc nu stiu ce") și-ți iei un job

ori mai reduci din cheltuieli

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Invata mai mult acasa si nu mai da bani pe meditatii. Eu nu prea inteleg meditatiile, adica dai bani ca sa inveti ceva ce ar trebui sa inveti gratuit la scoala? Wut.
Poti sa faci cadouri ieftine si cu bun gust daca ai imaginatie.
Fa o lista cu lucruri nefolositoare pe care cheltui bani si abtine-te. De exemplu, eu dau bani pe chipsuri. Ma abtin. Prefer sa am o pusculita in care pun aia 3-4 lei de chipsuri in fiecare zi si sa vad banii cum se aduna acolo decat sa cheltui.

| 1WizKhalifa a răspuns:

Asta înseamnă să crești și sa ai obligații. Când o sa fii pe salariul tău, o sa poți pune bani de-o parte.

| aninimus201874124 a răspuns:

Pai daca nu mai ai prieteni, nu mai trebuie sa achizitionezi cadouri tongue NUB