ESte un mare SCAM (pacaleala) si sunt mii de asemenea poze si scmecherii ca s ate convinga sa platetsi si apoi sa ramai fara bani.
Acei bani nu se pot scoate de nicaieri, fiindca nu sunt reali!
Tare cu brokerii ăștia nu?
Tu daca ai ști să faci din 200 - 3400 ia zi drept ai mai pierde timpul pe Facebook sa ii înveți pe alții?
Așa mi-am luat eu teapa de la unul, că că dacă ii dau 300 lei îmi aduce 85000 lei am dat aia 300 lei și zice că nu știu. E taxa este de 600 lei și a zis că îmi promite că primesc banii dacă ii dau cei 600 lei și după ce am băgat ca să vezi trebuie sa mai bag încă 500 lei
Nasol! Afacerile nu se fac pe internet unde oricine dispare in neant fara ca victima sa poata face ceva.
Corect! Visam să ajung bogat,dar visele rămân doar vise! Că daca eram bogat îmi făceam operații de frumusețe, îmi luam și masină sa mă placă toate fetele! Deveneam artist mare să mă respecte lumea, da vis, atunci chiar as fi fericit, dar rămân trist toată viata
Fericirea nu inseamna bogatie. Sper ca iti vei da seama de asta mai incolo.
Cand ești bogat închizi gura la toți, m-am saturat să fiu criticat și umilit de toți pentru că lucrez la glovo!
Că dacă aș fi bogat nu mi-as mai consuma 8-10 ore din viață pentru nimic și nimic ce înseamnă, 2000-3000-4000-5000 lei(5000 lei nu ia nici măcar un profesor)
Că să trăiești decent de unul singur îți trebuie lejer 10000 lei, 3000 se duc numai pe nevoi cu chirie, plus combustibil la mașină, plus cele 4 taxe la mașină ba ti se mai strică piesele la mașină, mai îți trebuie haine și decente găsesti la de 150 lei in sus, o pereche de adidași la la 300 lei in sus! vrea sa pui și tu un ban de o parte, vrei să îți iei o masină, o casă!
Și toată au devenit așa scumpe încât nici nu mi-aș permite sa scot o fată in oraș, asta nu-i treabă
Dapai că sa intretii o familie îți trebuie dublu și salariile cel mai mult sunt de 2500 lei care nici nu îți ajung pe nevoi
Și spui că facultatea e bună? cu ce să fie bună, nu te învață să fii patron, sa deschizi o afacere, dar hai sa o luam logic că dacă profesorii aia știu cu afacerile nu mai erau profesori logic nu stăteau sa se chinuie pe 3000 lei, asta e realitatea în care trăim!
Abi Talent are 8 clase și le dă clasa la toți cu zece facultăți, că el face lejer zeci de euro pe lună!
Daca as fi bogat nu m-ar mai privi nimeni de sus
Tu zici de profesori, dar parca cei care tin cursuri online despre cum sa te imbogatesti ar mai pierde vremea sa te invete pe tine cum sa faci la fel daca ei au asa multi bani? Raspunul e nu.
Toata lumea face zeci de euro pe luna.
Corect un bogatan nu și-ar pierde vremea cu tine
Poate m-am încurcat nu zeci de euro, zeci de mii de euro
Un adolescent care castigase ceva la bursa s-a sinucis pentru ca prin leverage a primit o datorie de sute de milioane de dolari (aplicatia Robin Hood).
Pare ireal pentru că este ireal.
Tot ireal mi se pare și faptul că încă există oameni care pun botul la asemenea țepe evidente. Dar, din păcate, oamenii ăștia sunt reali.
Asta la modu " Prietenu meu a scris o carte despre cum sa faci bani si acum are nevoie de bani ca sa o publice. Ce sa fac?
Spune i sa citeasca cartea "
Chiar crezi ca sta cineva sa iti faca tie bani sa Ii dai 200 dolari daca putea sa faca singur asta?
Da e posibil sa ai nororc si sa faci 2000 dolari din 200.
Cunosc pe cineva care a facut o. Dar asta e tot ce e. Noroc. Nu exista castig garantat
Cu cat poti sa faci mai multi bani din ceva cu atat ai mai mari sansele sa Ii pierzi