Dar cum adica te-au pus sa platesti fara sa iti dea bani? Sa platesti ce anume?
Da, am și semnat cu ei pentru 30 de zile de proba. Oricum când le-am zis ca sunt hoți și le am făcut plângere au dispărut de tot, n au mai dat niciun semn nu știu ce ai discutat cu ei dar la mine a fost totul putred de la început prea multe chestii dubioase, prea puține informații din partea lor. Cauta manager pentru dezvoltare dar angajează și full time și part time oameni la greu )
Nu am semnat, dar le-am dat informatiile respective anterior, poti lasa nr.de telefon de pe care te-au contactat? As putea depune plangere, cel mai probabil doresc sa se foloseasca de identitatile colectate. Pare ca-s moldoveni dupa voce. Nu stiu cum te-as putea contacta pentru. mai multe detalii.
A fost ciudat inca de la inceput, mesaj intrat in spam si toate mesajele lor au semnul? cu rosu. Apoi compania e inregistrata in UK ca fiind micro, cu 1 angajat. Ei au descris-o ca fiind un IMM. Pt.domeniul de activitate iarasi cifra de afaceri, active, profit, reflecta ca ceva nu e bine, plus ca acel asa-zis fals director a semnat pentru a fi exceptat de audit financiar anual. Mereu caut datele financiare ale firmelor, in special ma intereseaza profitul ca pe oricare altul care ar dori sa se angajeze. Eu cred ca se folosesc de compania din UK pentru a face evaziune fiscala, nu le-ar strica nici acolo o sesizare, se poate depune printr-un formular. Iarasi faptul ca ei nu incheie un contract legal, cu salariu brut, chiar si daca e perioada de proba. Mi s-au parut cel putin deranjati daca pui astfel de intrebari, dar de fapt erau doar incurcati, nu stiu ce inseamna contributii sociale fiind un mare scam. Pagina lor este un.org, iarasi poza pusa acolo cu tipul la birou daca dai cautare pe google photos te duce direct la site-ul unor moldoveni care au mai folosit-o, si este tradusa pagina cu google translate, in UK nu au site macar? Dar o sa le pun un mare capac si eu, ca sa fiarba la foc incins.
Anonymus3000 întreabă: