| DodyD a întrebat:

Kudos Network este pacaleala sau nu?

7 răspunsuri:
| DodyD explică:

Nu e nicio pacaleala, e chiar "pe bune". Acest site ofera produse gratis si bani celor care completeaza o oferta gratuita.Eu am primit 60 EURO, am dovada platii prin PayPal de catre Kudos Network si e postata pe http://kudos-network-gifts.blogspot.com/ de unde va puteti si inscrie.Nu ratati acesta super oportunitate si lasati prejudecatiile la o parte.Si eu am fost sceptic la inceput dar dupa ce am primit banii numai la Kudos Network ma gandesc :). Pentru toate informatiile necesare va invit pe http://kudos-network-gifts.blogspot.com/

| DodyD explică:

@ bean pe tine chiar te rog sa nu te inscrii sau ceva ca vad ca nu-i de tine.Nu crezi ca mai bine ar fi sa stii ce vorbesti? Sau daca vrei facem un pariu.Eu iti dau 20 euro daca faci ce scrie acolo si nu-ti primesti banii sau daca ti-i primesti imi dai tu mie. Vrei?

| DodyD explică:

Nu stiu de ce m-am obosit sa fac pariuri, am vrut doar sa demonstrez ca nu e pacaleala. Oricum nu ai acceptat.In fine, daca nu-ti plac banii usor castigati nu intra

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu lucrez pe site-ul aceste de muuult.nici nu era ternetul.am la baaaaaani, dulapurile pline. cand deschid sifonierul trebuie sa ma dau intr-o parte fiindca vin peste mine.cum intru si dau clik cum in intra in cont o suma frumusica cam de 1000 dolari de clik.cine vrea sa ma contacteze sa-l inscriu o poate face.cine nu ...nu.da n-as vrea sa impart banii cu voi.in fond e gaina mea cu oua de aur.de ce v-as da si voua? dupa ce ma las eu, cu placere.ca ma cam lasa vederea si nu mai vad la monitor zerourile sumelor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai dodyD? crezi tu ca in anii de viata traiti pana acum, o data s-a intalnit hotul cu prostul? uite eu iti dau nr de cont, si tu de duci si depui niste euroi in el.ca sa nu ne mai obosim aiurea.vezi ca mai sunt si copii care pun botul iar parintii lor, stiu ca postarile sunt pastrate timp de 6 luni.iar eu pentru bani muncesc.aia moaca numi plac si nici nu cred in ei.de ce? fiindca ce e de haram, de haram se duce dody.si asta am verificat-o personal.

Răspuns utilizator avertizat
| Sef_Caracal_1987 a răspuns:

Http://www.bani-de-acasa.info/bani.html

1. Inregistrati-va!
Dupa ce v-ati inregistrat, ati verificat adresa de mail, va trebui sa completati o oferta (completati una free -LUMOSITY-)

2. Acum vine partea cea grea, va trebui sa dati link-ul vostru de refferal la mai multe persoane (pentru ca punctele sa va fie adaugate in cont, va trebui ca persoana invitata sa completeze o oferta, eventual tot cea free)

3. Acum vine partea frumoasa, faptul ca primirea punctelor este mai grea, rezultatele sunt pe masura!

Uitati cateva premii interesante :
-IPad2 32GB Wifi - 24 referals
-IPod Touch 8GB - 9 referals
-XBox slim 250 GB -11 referals
-PS3 slim 320GB - 15 referals

Puteti sa va luati si bani in paypal, transfer bancal sau carduri amazon
5 referals = $132.71
10 referals = $265.42
40 referals = $1, 061.68
Fii sigur ca nu e nici o pacaleala!