Nu. Eu sunt la Oriflame daca esti interesata. Discounturile sunt mai mari aici la 250 ron castigi 75 si acum e program special de recrutare, primesti cadouri valorease, daac esti interesata trimite-mi e-mail ln_anamaria@yahoo.com
Cine doreste sa se inscrie ca reprezentant Oriflame? pana la 40 % discount, poti sa renunti cand vrei, nu esti obligat sa dai in fiecare campanie, comanda. merita sa incerci. Daca te inscrii pana lpe 12 iunie si trimiti comanda de minim 250 de lei intri si in programul de bun venit si primesti cadou un portfard, apoi o pereche de ochelari si apoi o super geanta! merita sa incerci, nu ai nimic de pierdut. Doar iti castigi prieteni, si faci si tu ceva economii din banii care iti raman tie de la comenzi. Spre ex daca dai comanda de 5 mil, iti raman tie 2 milioane. Si vei strange usor comanda daca esti sociabila si ai prieteni e-mail ln_anamaria@yahoo.com
Buna camy
la avon ca reprezentant NU platesti impozit
din comenzile tale personale, din care iti ramane discount iti raman toti banii
in cazul in care vrei sa avansezi, la pozitia de coordonator(inscrii 4 reprezentanti) din comenzile lor tu castigi intre 6-8% din banutii aia statul iti ia impozit 27% la suta daca esti salariat si 16% daca esti pensionar.
daca mai ai intrebari lasa-mi mesaj privat
mult succes!
Nu.defapt faci discount mare.eu pun comenzi de 300 de lei si imi vine sa platesc cate 230 de lei. 70 de lei raman ai mei...primesti cate un cadou la aproape fiecare comanda si ti-am zis discount mare de tot. Meria, dar asta doar daca ai de la cine sa faci comenzi, ca daca ai mai putin de 150 de lei pe luna mai mult tu pierzi.
Va fac o oferta mult mai avantajoasa. O firma la care au venit persoane care au ajuns in rang mare in Avon si chiar si in Oriflame.
Persoane care au recunoscut ca avantajele sunt superioare.
Forever Living Products se numeste firma. Am fost pe banii firmei la Viena in acest an.
In acelasi timp am vazut cum s-au dat premii in valoare de aproape 7 mil de euro.
Pe langa produsele 100% naturale, toate sunt pe baza de aloe vera(Suplimente Alimentare, Produse de Ingrijirea Tenului si a Corpului, Bauturi Nutritive pe baza de Aloe Vera, Produse pentru controlul greutatii corporale, Produse pentru igiena si ingrijire personala, Gama de Machiaj Sonya Colour Collection).
Multi s-au intrebat daca e o teapa, oameni din toata lumea, daca e mai putin avantajos decat alte firme pe baza de MLM. Puteti cauta pe internet articole de tot felul, evenimente reale organizate. La concursul de Miss Sonya(Sonya collection sunt produsele cosmetice) din anul acesta a castigat o constanteanca care merge la Washington. Marele avantaj financiar este acela ca toti banii pe care in mod normal ar fi fost dati pe publicitate, (imaginati-va in 146 de tari sa faci reclama - 1 minut la Protv e 10000 de euro) revin distribuitorilor ca si bonus. Firma este din America, este fondata in 1978, printre primele cu sistemul MLM si este printre putinele firme cu profit in continua crestere(miliarde de dolari pe an... I'm just sayin').
Daca doriti mai multe informatii, sanatate si bani, imi puteti trimite mesaj si va pun la curent.
Nu ti se opreste niciun impozit, pentru ca nu esti o persoana juridica sau PFA.
pisoyas1mik întreabă:
Melynda15 întreabă:
BunusCarlaMaria întreabă: