Cea mai avantajoasa este banca are iti da tie dobanda cea mai mica si pentru a afla acest lucru trebuie sa intri personal in fiecare banca si sa pui aceleasi intrebari.
Teoretic cea la care incasezi veniturile iti va ofei o dobanda mai buna. Nu e o regula insa, trebuie sa cauti tu sa vezi care banca are in momentul de fata cea mai buna oferta pentru nevoia ta.
Rata la ce? Rata unui credit depinde de situația ta financiară și de tipul împruumtului și doar apoi de dobânzile cerute de bancă.
La niciuna.
Mai bine strângi niște bani și începi să produci niște bani. O afacere mică. Decât să fii dator toată viața, mai bine te interesezi de moduri să faci bani. Cred ca îți trebuie 1000de euro să îți iei un aparat de păcatele (cea mai si plă modalitate de făcut bani). Găsești o zonă bună și aștepți un an să faci profitul.
Cea mai proastă idee posibilă este să te împrumuți la bancă. Ramai dator pe viațã, inflația crește roborul la fel și te trezeşti că ești sclavul bãncii.
Mai bine faci niște bani, în loc să împrumuți niște bani.
Tocmai asta nu înțelegi tu, că activele îți plătesc banca. Încă o chestie pe care nu ai știut-o este că marile companii ale lumii( Apple, Microsoft etc) au majoritatea activelor din împrumuturi. Asta cu sclavul băncii e valabilă la săracii care își cumpără pasive.
Vorbind pe subiect, omul se împrumută pentru o rată.
E clar vorba despre un consum pasiv; adică o cheltuială. Un obiect.
Mai inteligent ar fi să facă mai mulți bani decât să se împrumute la bancă. Soluții există.
La bancă te împrumuți, doar dacă vrei să cumperi ceva gen investiție, dar așa pentru un lucru consumabil. nu prea are sens.
În fine, îmi păstrez preferința. Fără datorii bancare sau împrumuturi.
Nu, nu este inteligent să aștepți 30 de ani pe străzi doar pentru că ai o preferință
Și de pasive avem nevoie, viața e prea scurtă ca să pui bani deoparte dintr-un salariu foarte mic. Și da, acum vorbesc la modul general.
MihaelaDart întreabă: