Atat timp cat ai contract nedeterminat si ai baza te poti baga la orice banca vrei, dobanzile sant mari dai inapoi dublu decat suma care o vei primi dar cu programul prima casa va fi o dobanda putin mai mica. BCR mi-a placut ca banca as face cu ei credit dar am cont la BT unde are firma parteneriat si o sa apelez la ei. Daca nu ai contract nedeterminat nu merita sa incerci deoarece ti se va refuza solicitarea de credit
La niciuna, atit timp cit nu stiii ce i ti rezervă ziua de mîine, daca mîine nu m ai ai serviciu, (asta in cazul in care ai servici)de unde plătesti rate? Crezi ca i ti vor da părintii tai bani de datorii? Pe criza asta eu nu prea cred, dar cine stie poate ca ai părinti bogătasi.
Si atunci unde sa stai? In continuare cu parintii?
Bucura te ca ai părinti si stai cu ei, dar decit sa ai datorii la bănci m ai bine stai la părinti, ca einu te vor da afară din casa, dar banca daca nu plătesti te scoate afara din casă.
Nici macar de la aia din parc deoarece s-ar putea sa ai surprize. In orice caz, indiferent la ce banca apelezi, sa citesti cu mare, mare, atentie conditiile contractului ca sa stii la ce sa te astepti.
Bafta!
Nu ti-as recomanda, mai bine iti cauti un job bine platit si incet, incet pui bani deoparte si iti iei sau iti faci casa
Antonies întreabă:
Raimondo99 întreabă:
andreiscripcaru întreabă: