| troleibuz a întrebat:

La ce varsta credeti ca o sa va permiteti sa luati un apartament cu banii jos?

46 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru troleibuz):

Da, ai dreptate, dar e putin si asa. eu persoanal pe bursa daca investesc o suma x, la fiecare 7 ani se dubleaza, deci e mult mai bine fata de banca care in 30 de ani iti cere dublu pentru credit.

| Nemessys a răspuns (pentru troleibuz):

Ești paralel cu subiectul laughing)))
Eu momentan venitul meu îl declar prin declarația unica care se completează o data pe an și după aia plătesc doar 10% impozit plus sănătate în cazul în care depășesc cele 12 salarii minime pe economie. Asa este legea. Dacă atât îmi spune anaful ca trebuie sa dau, eu atâta dau. Cine sunt eu sa comentez?
Când o sa îmi fac firma o sa plătesc doar 3% impozit, nu 10.
Deci da, plătesc taxe corect. Dacă nu plăteam, eram sancționat happy
Anagajtii sunt obligați sa plătească 40% din salariul brut ca și taxe la stat, eu nu sunt angajat.
Acum înțelegi?

| Nemessys a răspuns (pentru anonim_4396):

Vezi ca o sa vina troleibuz și o sa îți spună ca bursa e făcătură, ca ai aflat tu de bursa de la antreprenori guru de pe internet și acum vii aici și spui asta.
La fiecare 7 ani se dublează banii? Aia sunt bani nemunci domn'le deci nu sunt bani cinstiți.

| troleibuz explică (pentru Nemessys):

Stiu codul fiscal pe de rost.

Da... am vazut in comentariul precedent in care m-ai acuzat ca nu platesc taxele cum trebuie.

| troleibuz explică (pentru Nemessys):

Am văzut și eu cat minti la faza cu netul și brutul.

Ma scuzi ca te intreb dar cati ani ai?
Mai citeste inca o data ce am zis in raspunsul cu netul si brutul.

Apoi arata-mi si mie cat platesti taxe din activitati independente dupa ce iti declari veniturile prin declaratia unica. Ai zis ca stii codul fiscal de de rost. Te ascult domnu' contabil ca poate dumnveavoastra stiti mai bine.

| MAJDALURUT32451 a răspuns:

La 30-40 pentru ca traiind in Romania e greu

Răspuns utilizator avertizat
| Nemessys a răspuns (pentru Hyacinth):

M-am exprimat gresit. Asa spune codul fiscal *

Răspuns utilizator avertizat
| troleibuz explică (pentru Hyacinth):

Nu poate. Nu stie despre ce vorbeste.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

In Romania nu poti sa faci nimic din cauza sitemului si a tarii in sine.

| StefanDrg a răspuns:

La salariile din Romania, cred ca pe la varsta de 90 de ani, daca pui bani deoparte de la 3 ani, cam asa

| anonimus010101110 a răspuns:

22, daca muncesti de la 16 ani si mai primesti si de la parinti cv, la 22 de ani iti poti lua un apartament frumos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Teoretic, calculand cu castigurile pasive si active din momentul asta, dupa 6-7 ani, dar apartamentele sunt oribile si nu, nu sunt fan nici al ratelor nici al apartamentelor deci cam dupa 20 ani dar imi fac o casa...