Nu primesti asa cum primesti la Avon, la fiecare din primele 6 campanii cate ceva. Primesti doar 2 cadouri: un set de mostre la prima comanda de peste 1 milion si inca un set de mostre la prima comanda de peste 2 milioane. Daca vrei mai multe informatii, cauta-ma. O sa ti le ofer cu placere.
Buna!
Nu, am inteles ca nu primesti nimic frumos de la Metropolitan. Este mult mai avantajos Avonul sau Oriflame.
O seara frumoasa! >
Http://oriflame4u.wgz.ro/menu/despre-oriflame aici primesti sigur cadouri lunar+ ca e o companie mai cunoscuta decat Metropolitan: si asta iti va prinde bine
Daca nu te-ai inscris pana acum, mi-ar face placere sa te inscrii la mine si sa-ti dau toate informatiile necesare!
Desigur ca primesti dar numai odata la aparitia unui nou catalog sitrebuie sa i o anumit asuma in care sa te incadrezi pentru a primi cadoul. Dar pe langa asta ies castiguri f frumoase doar daca inscrii pe cineva si tie iti ies bani din comanda pers inscrise. poti inscrie cate pers vrei. Daca te intereseaza si vrei mai multe detalii sau daca vr sa te inscrii lasa-mi id de mess! te ast! o zi buna!
Nu sunt coordonator la ei si nu am primit nimic, dar iti recomand Infinity, cadouri si multe bonusuri, detalii mai multe giliolla@yahoo.com
Da primesti de la metropolitan cadouri depinde de cata comanada ai...eu sunt reprezentand de aproximativ 2 luni si la prima comanda peste 100lei mi`o venit un set de testare de parfumuri si la a doua comanda de peste 200lei o poseta si alt set de testare cu alte arome
Da laura are dreptare.La avon se dau foarte multe cadouri mai ales acum pe timp de vara, machiaje, parfumuri, creme, ceas etc.Super multe. Daca vrei mai multe detalii intra pe avon016190.