Nu știu cine te angajează fără studii sau măcar un curs în domeniu. Pe teren va fi greu doar din cauză că e muncă de teren.
Stiu tocmai asta le-am zis si eu parintilor, nu ar fi un impediment, asta cu terenul plus ca imi plac si delegatiile... el s-a referit probabil ca pe teren nu ai nevoie de studii in domeniu, la birou acolo ma gandesc ca trebuie sa ai o diploma ceva pe mine m-ar interesa cum e daca e greu sau nu! omul are intentii bune e de treaba plus ca e afacerea lui deci nu mi s-ar intampla nimic rau in primele lunii
Dacă ești ajutorul cuiva care știe meserie, din punct de vedere a cunoștințelor de specialitate nu va fi greu să le deprinzi. În plus, din această muncă rezultă acte oficiale, care nu vor fi semnate de tine, ci de cel ce are studii și atestare oficială în domeniu. Doar că din nou, tot timpul afară, indiferent de vreme, ploaie, rece, cald, etc,
căci nu ești în excursie, trebuie din muncă să dai rezultate. La birou, cu studii și atestare.
Asta poate fi o profesie de viitor. Nu știu dacă știi.
În Transilvania cărțile funciare sunt de pe vremea monarhiei austro-ungare, făcute destul de bine, ca să poată colecta impozitele. În rest, se știe încă de pe vremea lui Ceaușescu, că 5 milioane de hectare nu se regăsesc în cadastru, și nu știe încă nimeni unde sunt. Așa că, digitalizare, hărți din satelit, tehnologii blockchain, ca să nu se poată frauda, totul te așteaptă în această meserie dacă te dedici ei.
,
are
E cu dus si intors iti cam trebuie facultate in domeniu din ce am citit, imi e tare teama sa nu ma duc la risc si sa ajung dupa SOMER iar 1-2 ani, bine oricum ca nu ar conta ca si asa eu nu traiesc doar exist ) usor nu e nici pe teren acolo cu masuratorile ca tu esti responsabil de ce faci si ce trimiti mai departe gen
Am fost la interviu mi s-a explicat ca pe teren nu e greu de lucrat cu aparatul acela pe dispozitiv, trebuie doar sa fiu atent la punctele cardinale sa ma pozitionez unde trebuie, in rest e parfum de inceput pana invat totul de la cineva... o sa ii dau curs pare interesant job-ul, plus ca pe ploaia si pe iarna nu se merge pe teren ) parca e mai bine decat sa te foota unu cu 12 clase ca nu faci o norma si etc
Bagate ca e bun, inveti chestii ce nu le stiu multi sa le faca.Bagate si la birou,pentru ca la ce spui tu is unia ce merg pe teren fac masuratori etc,apoi datele de pun unia pe hartie la birouri,sau tot cei care le-au facut.
Vorba aluia nai nevoie de scoala,te invata aia, tot ce conteaza este ce stii, nu ce scoala ai.
Chestia este sa te bagi sa inveti, nu doara daca te puna aia sa faci ceva, sa te bagi sa inveti sa faci tot, aia e cel mai important.
Daca crezi ca omul e de incredere si nu are intentii ascunse... Poti incerca... Nu-ti place, nu mai continui si gata.
anonim_4396 întreabă: