| iamlaryssa a întrebat:

M-a rugat tata să-mi fac un card ca să-mi trimită bani pe el. Ce fel de card aș putea să-mi fac și unde? Momentan nu muncesc, are vreo importanță?

3 răspunsuri:
| Comunity a răspuns:

Salut. Nu are nici o importanta daca lucrezi sau nu ci conteaza ce fel de card iti faci. Daca tatal tau iti vireaza bani (RON) in tara la noi atunci iti faci un card simplu, daca tatal tau lucreaza in strainatate si vrea sa iti trimita euro fa-ti un cont in euro, dar avantajele nu sunt prea mari sa ai cont in euro ca bancile au comision mare de intretinere si comision cand vrei sa iti scoti banii din cont. Eu am cont in lei la Raiffeisen si nu am avut probleme cu ei pana acum. Nu recomand nici o banca happy, dar daca avem nevoie nu avem ce face. Eu unul sunt multumit de raiffeisen si am incercat sa evit pe cei de la BT. Parerea mea.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Chiar daca nu muncesti poti sa-ti faci un card de debit, la oricare unitate bancara. Il faci singur daca esti major, mergand cu cartea de identitate. Daca esti minor trebuie sa fii insotit de un parinte.

| esir01 a răspuns:

Sau tatal tau iti poate face un card suplimentar, pe numele tau, atasat la contului sau si poate pune o limita lunara pe el (de ex: 1000 ron)