Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Daca e sa te contactee cineva, acela va fi ales aleatoriu. Am fost contactata de multe persoane care spun ca au aplicat pe net insa nu au fost contactate deloc.
Eu sunt Coordonator si te pot ajuta cu inscrierea. Daca vrei, da`mi add la d3lia. avon si discutam acolo orie vrei sa afli si orice intrebare ai, mi`o poti adresa iar eu iti raspund. Iti voi prezenta si beneficiile, si`ti voi explica ce ai de facut in calitate de Reprezentant AVON. Eu fac inscrierile incepand si cu varsta de 13 ani [ adica te inscrii pe numele mamei de ex. dar lucrezi tu :* ], deci nu e o problema varsta si nici localitatea din unde esti. Sa stii ca merita! :X
Vrei sa castigi bani din AVON? Vrei sa fii reprezentantul cu ULTIMELE noutati si cea mai NOUA brosura din tara? Profita de ocazie si vino in echipa AVON! Ai sansa de a da comanda din brosura cea mai NOUA din TARA;
Ce inseamna sa devii Reprezentant Avon A fi Reprezentant Avon inseamna sa promovezi o marca de frumusete de prima clasa si sa detii controlul asupra vietii si carierei tale. Stabileste-ti singur orele de lucru, fii propriul tau sef. Intra in echipa noastra de peste 100 mii de Reprezentanti Avon din Romania. Avon s-a dovedit a fi calea spre succes pentru milioane de Reprezentanti din intreaga lume, de toate varstele, culturile si categoriile sociale. Ei pot, poti si TU!
Bucura-te acum de beneficiile Avon :Inscriere gratuita si indrumare in vanzarea si promovarea produselor Avon Ca reprezentant Avon ai un program flexibil in functie de timpul tau liber Produse Avon cu pana la 30% discount Competitii motivante si cadouri promotionale special construite pentru reprezentantii Avon Invitatii la evenimente Avon. Poti participa gratuit la cursuri si traininguri pe teme de frumusete si vanzari, inca din prima ta luna ca reprezentant Avon.
Poti plasa comanda cu un singur click, de pe site-ul Avon sau chiar de pe telefonul mobil. Produsele iti sunt livrate in 48h, la orice adresa doresti. Termenul de plata este flexibil, iar factura o poti achita la birourile CitiBank, BCR, CEC, Postei Romane, Bancii Transilvania sau prin transfer bancar in contul firmei Avon.
Poti fi promovat oricand, pe merite, catre o pozitie de Lider si sa-ti construiesti o cariera frumoasa - ai sansa de a deveni LIDER Avon pentru. doar 4 oameni inscrisi, AVONUL te premiaza astfel cu produse si BONUS in BANI! Avon iti ofera acum sansa sa beneficiezi de toate aceste avantaje!
Trebuie doar sa iti doresti! Daca esti o fire sociabila, comunicativa si serioasa, nu mai ai de ce sa stai pe ganduri.
Vei depune minimum de efort si vei obtine maximum de satisfactie. Este o activitate care te va ajuta pe viitor nu doar din punct de vedere al CV-ului, ci si ca dezvoltare personala. Merita sa incerci pentru ca nu te costa!
Responsabilitati:
* prezentarea brosurii AVON si promovarea produselor in cercul de cunostinte, vecini, rude, prieteni, colegi de scoala sau de serviciu
* plasarea comenzilor on-line sau telefonic
* distribuirea produselor catre persoanele care au comandat
* plata contravalorii produselor in maxim 18 zile de la plasarea comenzii
Ce zici?
Simplu si profitabil!
Daca doresti un coordonator tanar, activ care sa te ajute sa urci repede pe scara de succes din Avon, cu care sa comunici usor, liber si oricand, acum se poate. Eu iti stau la dispozitie! Iata cateva dintre beneficiile de care poti avea parte plus multe alte cadouri diferite de la o campanie la alta:
***Beneficii client REPREZENTANT: -discount 15%-30% -cadouri primite odata cu livrarea coletului -livrare acasa sau oriunde in tara, daca esti in concediu -brosura in avans -plata facturilor in 18 zile. ***Beneficii lider: - tot ce castiga un client direct -bonusuri in bani -discount intre 3%-10% in funtie de vanzarea echipei -cadouri pentru lideri -laptop doar cu 110 euro.
Pt. mai multe detalii da`mi add : d3lia. avon@yahoo.com [ YM]. Sunt multe chestii de discutat, pe care e posibil sa nu le stii. Pentru a le afla, nu ezita sa ma contactezi!
Si eu am inscris la Avon dar a doua zi a fost contactata.
INFINITY:cosmetice, parfumuri, bijuterii, textile, detergenti, electice, electronice, papetarie, art. uzcasnic, imbracaminte.comisioane 15-30%, livrare prin curierat.Vizitati catalogul on-line http://www.infinity-trade.ro plata facturii; termen 28 zile
E-BIJU-o bijuterie este mereu un cadou perfect.
catalog www.ebiju.ro plata facturii termen 28 zile
AVON-catalog on-line www.avoncosmetics.ro
Va astept ptr.inscrieri si detalii raceancecilia@yahoo.com
Este firma LADY`S acolo daca te inscriii nu trebuie sa astepti cu saptamanile ai 25%reducere fata de pretul din catalog anunta-ma daca vrei informatii mai multe
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.217.239.90) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro