FEG, contracost, 1 an, teorie la sala, putina practica la un restaurant, diploma atestata de Ministerul Muncii, apoi urmeaza sa-ti cauti singur serviciu si sa practici ceea ce iti doresti.
Cursul e doar punctul de plecare daca vrei sa mergi mai departe in domeniu, te invata doar teorie, de exemplu temperaturile la care se tine carnea sau faptul ca pestele nu se recongeleaza. Examenul e la vrajeala, daca participi la curs e aproape imposibil sa'l pici. Daca vrei o cariera in domeniu, ai putea sa incepi cu un restaurant unde este un bucatar foarte bun, de la care sa furi meserie. Mai departe poti sa faci o gramada de cursuri si specializari in tara sau afara. Bafta!
Pai daca scoala unde vrei sa il faci e acreditata, o sa primesti o diploma, cu care poti fi cel mult ajutor de bucatar.Sunt localuri care cer, macar acea diploma sa o ai. Orice calificare, orice curs o sa iti prinda bine la un moment dat, mai ales in ziua de azi cand e asa greu cu locurile de munca. Apoi in bucatarie e binevenita orice initiere, cat de mica, o sa vezi.