Depinde si de oras/zona. dar decat da bagi 15000 de euro ca sa castigi 100 pe luna. mai bine investesti in altceva. si la banca daca ii bagi iti iei dobanda mai mare
Nu cred ca merita deoarece iti dai seama ca cu timpul o sa se stice tot ce ai facut, stii cum e (de ce nu e al tau nu te doare zic eu), deci nu cred ca-ti vor ingriji chiriasii casa asa cum crez tu.eu nu as face-o.
Daca locuiesti intr/un centru universitar si dispui de banii respectivi cash s/ar merita, dar trebuie sa stii si cui inchiriezi, am mai multi vecini care si.au inchiriat garsonierele si au ramas si.n paguba, fie chiriasii au plecat dupa o luna si nu i.au platit nici chiria si nici utilitatile si a trebuit sa le plateasca el fie au facut ravagii, cind au plecat si/au luat suveniruri, o chiuveta, un calorifer ceva.
Cineva spunea ca inchirierea in regim hotelier aduce mai multi bani decat inchirierea pe timp mai lung.
Parerea mea este ca daca acum ai bani cash imobiliarele sunt cele mai bune investitii... nu neaparat pentru chirie dar si pentru ca preturile vor creste cat de curand