| AlexandruDan1996 a întrebat:

Ma invata si pe mine cineva cum obtin backlinck-urii?

7 răspunsuri:
| pagetoc a răspuns (pentru Iulian03):

Nici jumatate din ce scrie in acest articol nu mai este relevant de vreo 2 saptamani incoace, dupa update-ul pe care l-a facut google. Nu crezi? Da o cautare in google pe ce cuvinte cheie stiai tu si vezi rezultatul. Directoarele web au cazut primele. Faptul ca tu iti pui blogul in alte directoare nu te face din categoria a 3 a, in care scrii relevant si esti cautat. Continutul trebuie insusi sa fie relevant, postarea frecventa, umorul, un text sau video viral si alte chestiuni ce tin de SEO se aplica pentru a ajunge top in Google, scopul final. Aceste metode nu le stie lumea, si e bine asa, informatiile de genul acesta nu se gasesc free pe net, ci platesti bani pentru a le afla, asta daca stii unde sa cauti. La urma urmei de ce ti-ar da cineva informatia cand el poate sa castige bani cu ea? happy Scrie text de calitate si o sa-ti faca altii backlink-uri, si fii peste tot in retelele sociale. Spor!

| Iulian03 a răspuns (pentru pagetoc):

N-am inteles nimic din ce ai scris...dar in primul rand nu-i blogul meu.

| pagetoc a răspuns (pentru Iulian03):

Stiu prietene ca nu e blogul tau, nu e nici o problema in asta. Citeste articolul pe care l-ai postat apoi reciteste-l pe al meu si vei intelege. Concluzia este ca sunt putini care stiu sa faca optimizare SEO la noi in Romanica, de aceea majoritatea site-urilor nu au sustinere puternica in spate. Repet, informatia despre cum faci backlink-uri si toate alea, nu o gasesti free happy. Cel putin eu nu am gasit-o. Dai bani sa o primesti.

| AlexandruDan1996 explică (pentru pagetoc):

Esti disus sa imi mai arati si mie cate ceva despre seo. Platesc...

| pagetoc a răspuns (pentru AlexandruDan1996):

Nu vreau sa iau bani pe asa ceva. De Seo ma folosesc pentru a-mi promova mie site-urile, deci nu prea am timp sa invat pe altcineva. Scrie articole de calitate, ceva nu are nimeni, cu o viziune noua, si vei vedea cum cresti. Te salut!

| AlexandruDan1996 explică (pentru pagetoc):

Ok! Deci sa inteleg ca inscrierea in directoare nu mai are asa mare importanta...