| alin131 a întrebat:

Ma ocup de handmade. Fac cateva lucruri destul de interesante din mai multe materiale (ceasuri de perete, decoratiuni de perete, caciuli si fulare pentru copii, brelocuri, etc. Caut un magazin serios sa le expun la vanzare si sa vedem sub ce forma putem face asta sau un atelier handmade cu care sa colaborez pentru strainatate (in Anglia si franta e ok cu handmade.

Doar persoane serioase va rog, nu stiu inca daca o sa colaborez sau daca o sa deschid eu un magazin, dar daca gasesc o colaborare frumoasa nu ar fi de refuzat cred...

Repet sunt in dubii pentru ca in general cele mai frumoase lucruri pe care le-am facut ca si afaceri au fost de unul singur prin munca mainilor mele si nu imi place stresul, dar daca gasesc o persoana pe aceeasi lungime de unda si ne putem intelege macar o incercare cred ca as face...

6 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Doar prin reclama strangulare viitori clienți. Fă-ți o pagină de Facebook, etalează-ți lucrările, completează condițiile de plată, timp de lucru și livrare, postează pe grupurile străine de pe Facebook cu sau fara români, pe etsy de asemenea poți să îți spui, pe dawanda.de, pe breslo și doar așa poți avea vânzări.
Și eu fac handmade cu toate că cele mai multe vânzări le am din grupurile cu români de pe Facebook cât și exterior, mai puțin etsy.com.

| relian a răspuns:

Exact afiseaza ce ai facut online pe Ebay,pe siteuri de genul asta. Faci poze la ce ai sau vrei sa vinzi, poze cat mai clare si asa cateva poze de fiecare obiect din diferite pozitii, faci o descriere a produsului, ca e facut de mana, din X materiale etc.Bagi un pret si astepti.In RO nu cred ca ai asa mari sanse, oameni nu prea se inghesuie la asa ceva, mai ales ca lumea e saraca.In felul asta pe astfel de websiteuri poti sa te faci cunoscut,muncesti de unu singur,asa cum iti place, castigi si ceva bani, apoi cine stie te poate contacta cineva, din mai stiu eu ce tara, sa te intrebe daca ai marfa mai multa etc.Nu poti sa ajungi asa peste noapte cunoscut, chiar daca faci lucuri frumoase. Cele mai multe afaceri necsita timp.
Daca vezi ca ai ceva vanzari iti poti face tu un website personal, un fel de magazin online, dar mereu sa ramai si pe astea de care am spus Ebay, amazon etc.Acolo pot face trimiteri si la magazinul tau, asa devii cunoscut.

| Lostlyric a răspuns:

De ce nu incepi prin a le expune intr-un magazin virtual?
Breslo - site romanesc de handmade, deja cu traditie.
Etsy - site de peste hotare. Oricine isi poate face propriul magazin pe etsy si are un trafic foarte ridicat. Comenzile, in general, vin din afara.
Apoi, mai sunt targuri de handmade unde platesti o taxa/zi si iti poti expune produsele.
Daca intri pe piata produselor handmade asa, poti gasi si un colaborator.
Incearca sa te promovezi mult online.

| LG280 a răspuns:

Facebook, blog personal, targuri dedicate, prieteni

| raducanuu a răspuns:

Buna! Poti incerca sa discuti cu http://pravalia-cu-surprize.ro. Din cate stiu, sunt deschisi la astfel de lucruri.

| Dilia2606 a răspuns:

Https://ugearsmodels.ro/shop/ceas-de-perete-cu-pendul/ Poate iti va placea si acest ceas de perete