| SM_9305 a întrebat:

Ma poate ajuta cineva sponsorizandu-ma sa-mi public si eu poeziile sa fac carti

7 răspunsuri:
| TheAce a răspuns:

SALUT. Editura cu care colaborez eu (care imi publica volumele) obisnuieste sa sponsorizeze partial sau total publicarea unor volume a tinerilor scriitori/poeti daca acestea sunt intr-adevar bune. Rugamintea mea este sa ma cauti la id-ul de msg: oradeaheelchess. Vorbim acolo mai multe.Desigur va trebui sa imi si arati parte din ''opera'' ta, pentru a ma putea pronunta.

| SM_9305 explică (pentru TheAce):

Salu. poezii am scrise30+ cu subiect crestin

| negru30 a răspuns:

Ce intelegi tu prin sponsorizat? Ai reusit sa scrii poeziile? Daca da cate ai scris ca sa iti iasa carti? Momentan ai nevoie doar de un pix si hartie - asa cred eu

| AliceThai a răspuns:

Cred ca ar trebui sa publici mai intai cateva example/strofe ca sa fie siguri eventualii sponsori ca nu-si pierd vremea ajutandu-te happy

| SM_9305 explică (pentru AliceThai):

Am dar unde sa le postez aici?

| AliceThai a răspuns (pentru SM_9305):

Pai daca nu vrei AICI, atunci eu zic asa: ia legatura cu editorii mai intai si trimite-le cateva poezii ca sa fii sigur ca cineva o sa-ti publice cartea... dupa aceea, daca vreunul o sa vrea, cred eu ca va fi usor sa faci rost de bani... asta e primul pas, tu ai inceput invers happy
Vezi tu, daca nimeni nu vrea sa-ti publice poeziile, n-ai nevoie de bani/sponsor.

| SM_9305 explică (pentru AliceThai):

Bine inteles doresc ajutor numai in cazul in care sunt cu efect si ajutatoare pentru ceilalti