SALUT. Editura cu care colaborez eu (care imi publica volumele) obisnuieste sa sponsorizeze partial sau total publicarea unor volume a tinerilor scriitori/poeti daca acestea sunt intr-adevar bune. Rugamintea mea este sa ma cauti la id-ul de msg: oradeaheelchess. Vorbim acolo mai multe.Desigur va trebui sa imi si arati parte din ''opera'' ta, pentru a ma putea pronunta.
Ce intelegi tu prin sponsorizat? Ai reusit sa scrii poeziile? Daca da cate ai scris ca sa iti iasa carti? Momentan ai nevoie doar de un pix si hartie - asa cred eu
Cred ca ar trebui sa publici mai intai cateva example/strofe ca sa fie siguri eventualii sponsori ca nu-si pierd vremea ajutandu-te
Pai daca nu vrei AICI, atunci eu zic asa: ia legatura cu editorii mai intai si trimite-le cateva poezii ca sa fii sigur ca cineva o sa-ti publice cartea... dupa aceea, daca vreunul o sa vrea, cred eu ca va fi usor sa faci rost de bani... asta e primul pas, tu ai inceput invers
Vezi tu, daca nimeni nu vrea sa-ti publice poeziile, n-ai nevoie de bani/sponsor.
anonim_4396 întreabă:
angel69lover întreabă:
Dario3535 întreabă: