| cazacunicoleta a întrebat:

Ma poate indruma cineva cum sa-mi tin banii in buzunar si sa nu-i mai dau pe toate prostiile? Cum sa-mi fac si sa-mi tin un buget? Aveti vreun calculator (program electronic?) pe aceasta tema? Voi cum faceti cu banii vostri? Cum vii dramuiti?

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Pe timp de criza, ii poti economisi intr-o asigurare -la sfarsitul contractului vei primi suma asigurata, prime de investitii, bonusuri de fidelitate.In functie de clauze.

7 răspunsuri:
| adi_7507 a răspuns:

Incearca mycash.ro dar oricum chestia asta tine in primul rand de tine.

| dulshe a răspuns:

Pai mai intai cand ei banii iti pui deoparte pentru chirie(daca locuesti cu chirie) apa, gas lumina, (aproximativ cat crezi tu), iar dupa lasi pentru mancare pana la sfarsitul lunii sati ajunga, cu restul banilor ii lasi in ksa pentru vreo urgenta iar daca tiau ramas multi eu cred ca cel mai bine sa sai strangi in bank
cand pleci la cumparaturi scrieti o lista exacta cu ce trebuie sa cumperi, asa vei avea grija sa nu iei mai multe decat iti trebuie
nu lua multi bani cu tine cand pleci undeva, la toti ni se intampla sa zicem k daca am bani cumpar si asta si asta si cealalta

sper ca raspunsul meu ti-a fost de folos
succes

| darksight a răspuns:

- fa cumparaturile numai pe baza de lista
- nu-ti lua toti banii la tine cand iesi la cumparaturi( lasa-ti si cardul acasa )
- cand pleci la munca ia la tine bani cash doar strictul necesar restul pe card
- cumpara mai mult online ( e si mai ieftin )
- tine evidenta zilnica a cheltuielilor iar dupa o perioada fa un calcul pe ce se duc banii aiurea si incearca sa eviti apoi situatiile care duc la asemenea cheltuieli
- poti folosi un excel, google docs sau caietul clasic si creion pentru a tine evidenta
- mai gasesti ceva sfaturi si un tool interesant pe www.bugetulfamiliei.ro

| yoanna73 a răspuns:

DEPINDE DE SALAR.STIAM UN BANC:UN TIGAN CASTIGA LA LOTO 1 MILION DE EURO. REPORTERUL IL INTREABA:CE VETI FACE CU BANII? RtongueAI IN PRIMUL RAND IMI ACHIT DATORIILE! SI CU RESTU? RESTU? RESTU SA MAI ASTEPTE! ASA SI TU, DACA AI SALARU MINIM CU CE SA MAI RAMAI? CHIRIE, INTRETINERE, CURENT! SI MANANCI PE DATORIE.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu-i tine in buzunar. Deschide-ti un cont de economii. Si iei si dobinda la ei. Iti faci si card si platesti cu cardul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am aceeasi problema, pune depozite la termen in banca ( iti pastrezi si banii faci si un pic de profit de pe urma lor ) eu de obicei imi pun pe aprox 3 luni e cel mai avantajos pentru mine

| bety44 a răspuns:

1 nu plati niciodata cumparaturile cu cardul 2 incearca sa platesti la casa cu bacnote cat mai mici daca iei bani multi cu tine vei fi tentata sa cheltuiesti mai mult 3 cumpara doar strictul necesar singura iti dai seama ca multe lucruri leai cumparat degeaba